Pages

30 Ocak 2013 Çarşamba

Yetenek Sizsiniz Türkiye 31 ocak

GOOGLE REKLAMLARI

Hafta sonları izlenme  rekorları kıran Yetenek Sizsiniz; bu akşamdan itibaren Ocak ayına özel haftada 3 gece Star TV ekranında…  Daha önce jüriden ‘evet’ almış birbirinden farklı, çok özel yetenekler ikinci tur performanslarıyla dolu dolu 3 gece izleyicilerle buluşacak..

Türkiye’nin bu seneki yeteneğinin belli olacağı Mart  ayındaki büyük finale çok az kaldı, heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Yetenek Sizsiniz Türkiye, cumartesi, pazardan  sonra perşembe akşamları saat 20.00’da Star  ekranında yeni bölümleriyle izlenebilecek…Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Sergen Yalçın gibi ünlü isimlerin jüri koltuğunda oturduğu yayınlandığı ilk günden beri ilgiyle ve her bölümü heyecanla beklenen ve izlenen yarışma programı Türkiye’nin yeni yeteneklerini aramaya her hafta olduğu gibi bu hafta da devam ediyor. Birbirinden yetenekli yarışmacıların yetenek ve hünerlerini sergilediği yarışma programı yine izleyiciyi ekranları başında çekerek seyircisine sunan Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışma programı senelerdir oldukça rağbet görüyor.

Bu haftanın enteresan gösterisi sadece Berna Canbeldek 2. Tur Performansı değildi. Ozan Tanrıkulu’nun 2. Tur Performansı da uzun süre alkış aldı.

Bu haftaki yarışmacılar şöyle idi:

    Berna Canbeldek 2. Tur Performansı
    Ozan Tanrıkulu’nun 2. Tur Performansı
    Adana Extreme Bmx Show’un 2. Tur Performansı
    Acun Ilıcalı ve Hülya Avşar Neden İddiaya Girdi
    Sinan Sayar’ın 2. Tur Performansı
    Atilla Gündoğdu ve Porte’nin 2. Tur Performansı
    Fatih Akyıldız’ın Stand Up Gösterisi
    Rosita’nın Dans Performansı

Yetenek Sizsiniz Türkiye’de 2.tur elemeleri gerçekleşiyor. 2.tur elemelerinde Minik Baha yaptığı bateri şovla herkesin sevgisini ve oyunu topladı.

Minik Baha Yetenek Sizsiniz Türkiye’de gösterdiği performans ile herkesi kendine hayran bıraktığı gibi jüri üyelerinden Hülya Avşar’ı da çığırından çıkardı. Hülya Avşar gösteri sonunda dayanamayarak Baha’nın poposunu ısırdı.

Ülkemizde izlenme rekorları kıran Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının bir benzeri Özel Babaoğlu İlköğretim Kurumları tarafından gerçekleştirildi.

Etkinlik ile ilgili bilgi veren okul müdürü Mustafa Ün:” 2012-2013 Eğitim-öğretim yılının ilk döneminin sonuna geldik. Dört ayı aşkın bir süredir, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizle birlikte çok yorulduk. Dönemin son haftasına spor ve müzik etkinliklerimizi koyarak, öğrencilerimizin keyifli bir dönem sonu geçirmesini hedefledik. On yedi grubun ve 50’ nin üzerinde öğrencimizin katılımıyla yaptığımız, Yetenek Sizsiniz Babaoğlu yarışmasıyla da öğrencilerimizin neler yapabileceğini ve takım çalışmasının önemini görmüş olduk. Yaklaşık 500 kişinin önünde sahneye çıkmak, öğrencilerimizin öz güvenlerinin ne kadar yüksek olduğunu bize gösterdi. Taklit, dans, müzik ve sihirbazlık gibi yetenekleri, öğrencilerimiz başarı ile sergilediler. Salonumuzu dolduran öğrenci velilerimizle, ziyaretimize gelen mezunlarımızla, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte çok büyük bir aile olmanın tadını da yaşadık. Jüri üyelerimizin önünde yaklaşık 3 saat boyunca performanslarını gösteren bütün öğrencilerimizi ve programın gerçekleştirilmesinde emeği geçen bütün mesai arkadaşlarımı tebrik ederim.” dedi.

Star TV ekranlarında yayınlanan Yetenek Sizsiniz Türkiye adlı yarışma programı 21 Aralık 2013 Pazar akşamki bölümüne Baha Bayırlı adlı minik bateristin muhteşem performansı geceye damgasını vurdu.

Baha Bayırlı çaldığı bateri ile herkesi kendine hayran bırakırken, 2. turda da herkesin beğenisini kazandı.

Yetenek Sizsiniz Türkiye 2. Tur gösterileriyle 21 Ocak Pazar akşamı izleyenleriyle buluştu. Yetenek Sizsiniz Türkiye Baha Bayırlı ‘Bateri Şov’ ile geceye damgasını vurdu. 4 Yaşında olan Baha Bayırlı Yetenek Sizsiniz Türkiye performansı ile Jürü dahil herkesin beğenisini topladı. Baha Bayırlı Yetenek Sizsiniz Türkiye’deki hareketleriyle, konuşmasıyla ve gösterdiği Bateri Şovu ile kendisine milyonları hayran bıraktı.
Hülya Avşar Baha Bayırlı’ya daha önce söylediği’poponu ısıracağım’ sözünü hatırlattı. Hülya Avşar Baha Bayırlı’ya’daha önce de ne demiştim sana hatırlıyor musun’ dedi. ‘Baha Bayırlı evet biliyorum’ dedi. Hülya Avşar ne yapacağım peki?’ diye sordu. Baha Bayırlı’dan gelen cevap tüm salonu kahkahaya boğdu. ‘Popomu ısıracaksın’ diye cevap verdi. Baha Bayırlı gösterdiği performanstan sonra Hülya Avşar Popusunu ısırdı.
Stüdyoda yarışmayı izleyen gençlerin de büyük beğenisi kazanan Baha Bayırlı performansından sonra Acun Ilıcalı kaç puan alacan sorusuna 100 Puan alacam dedi ve Baha Bayırlı Yetenek Sizsiniz’in ikinci turunda seyirciden rekor denilebilecek bir puan alarak yüzde 99′luk bir oranla yarı finale çıkmaya hak kazandı.

Star Tv ekranlarında yayınlanan“Yetenek Sizsiniz Türkiye” de yarışmacılar finale yükselmek için tüm hünerlerini sergilerken aşları 10 ile 11 arasında değişen kızlardan oluşan Le Dans grubu izleyenlere muhteşem bir gösteri sundular. Hülya Avşar’ın hayranlıkla izlediği gösteriyi, hiçbir şeyi beğenmemesiyle bilinen Sergen Yalçın bile “mükemmele yakın” olarak yorumladı.

YÜZDE 94 OYLA 1. OLDU
Yaşları 10 ile 11 arasında değişen kızlardan oluşan Le Dans grubu Yetenek Sizsiniz Türkiye 2.Tur ‘unda hem salondaki seyircilere hem de ekranları başındaki izleyicilere oldukça keyifli dakikalar yaşatırken hem jüriyi hem de izleyenlerin beğenisini kazandılar. Hem oryantal yapan hem de elektronik müzikte dans etmeyi başaran minikler yüzde 94 “Evet” oyu larak birinciliğe yükseldi.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.