Pages

1 Ocak 2013 Salı

Kurtlar Vadisi Pusu 176-177.Bölüm 3-10 Ocak Polat Yaşıyor

GOOGLE REKLAMLARI
Kurtlar Vadisi Pusu 176. bölümüyle 3 Ocak Perşembe akşamı ATV de. Kurtlar Vadisi Pusu'da Yine nefesler tutulacak, tüm Türkiye ekran başına kilitlenecek.İşte Kurtlar vadisi pusu 176. bölüm ve detayları...
Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde heyecan dorukta.
Türkiye ve dünya gündemine damga vuran olayları konu edinen fenomen dizi Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin bu haftaki bölümünde yine heyecan dorukta.Kurtlar Vadisi Pusu'nun heyecanla beklenen bölümünde; Polat Alemdar'ın şehit olması ile kritik bir döneme giren dizide heyecan dur durak bilmiyor.
İhtiyarlar Heyeti en zor günlerini yaşıyor. Ak Saçlı, haini ortaya çıkaracak isim olan Semih'in peşinde! Öyle ki Ak Saçlı her şeyi göze aldı. Ya kendisi yok olacak ya da heyetin içindeki hain!
Öte yandan maskeli fedai kritik operasyonları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.
Peki Türk istihbaratı adına eylemler yapan maskeli adam kim?
Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası, 3 Ocak Perşembe akşamı atv ekranlarında yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusu'nun 176. bölümünde olacak…
Görünen şu ki Polat alemdar geçtiğimiz hafta balayı tatiline çıkmıştı ve dizinin önümüzdeki bölümlerinde yer alamayacak gibi duruyor ama ö l dümü yoksa yaşıyormu bu soru halen cevap bekliyor.Ama kurtlar Vadisi pusunun son bölümünde yüzü kapalı olan adam insanları heyecanlandırdı, öyleki dizinin sevenleri kurtlar Vadisi pusudaki maskeli adam kim diye internette tık rekoru kırdılar.
Heyecan dorukta ve Kurtlar Vadisi Pusu Dizisinde herkes Polat alemdar yaşıyormu yoksa ö l üyormu diye düşünmeye başladı. Dizinin son bölümünde bu soruya cevap arayan izleyiciler bir sonuç elde edemedi.
Ama maskeli adam dizinin sevenlerini Polat Alemdar yaşıyor diye umutlandırdı.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.