Pages

21 Ocak 2013 Pazartesi

Akhisar Bld.Spor - Eskişehirspor 21 Ocak Karşılaşması

GOOGLE REKLAMLARI
Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, sezon sonunda takımlarının ligde kalma başarısı göstereceğini belirterek, taraftarının kendilerine inanmalarını istedi.
Acar, yaptığı açıklamada, Eskişehirspor karşılaşmasının kendileri için çok önem taşıdığını, takıma güvenlerinin sonsuz olduğunu söyledi.  Süper Lig'deki ilk sezonlarında çok iyi mücadele ettiklerine inandıklarını ifade eden Acar, ''Takımımız ligde kalacak, bunun için taraftarımızın bize inanmasını istiyoruz. Yönetim ve teknik ekip olarak takımımızın ligde kalması için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz'' dedi.
Acar, transfer çalışmalarına ilişkin olarak da bu konuda hata yapmak istemediklerini belirterek, şöyle konuştu:
''Taraftarımızın yıldız oyuncu istediğinin yönetimimiz farkında. Ancak bizim hata yapma lüksümüz yok. Önümüzde zorlu maçlar var. Herhangi bir hataya düşmek istemiyoruz. Transferlerimizin yavaş ilerlemesinin sebebi bu. Teknik ekibimiz, takımın eksikleri doğrultusunda transfer raporu hazırlıyor. Şu anda bir yabancı forvet oyuncu ile görüşüyoruz. Ayrıca bir de Türk futbolcuyu kadromuza dahil etmeyi planlıyoruz.''
Hedef Manisa'da 2. galibiyet
Ara transfer döneminde şimdiye kadar Kardemir Karabükspor'dan Bilal Kısa ve Mlada Boleslav'dan Kerem Bulut'u kadrosuna katan Akhisar Belediyespor'da yarınki Eskişehirspor maçında cezalı Çağdaş Atan forma giyemeyecek.  Henüz lisans işlemleri tamamlanmayan Kerem Bulut'un, lisansının yarına yetişebileceği bildirildi.
Ligde kendi evindeki ilk galibiyetini 15. hafta erteleme maçında Medical Park Antalyaspor karşısında 1-0'lık sonuçla alan Ege temsilcisi, Eskişehirspor'u da yenerek Manisa'da 2. galibiyetini almak için mücadele edecek.
Akhisar Belediyespor ile Eskişehirspor arasında yarın saat 20.00'de Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı Süleyman Abay yönetecek.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.