Pages

30 Ocak 2013 Çarşamba

Eskişehirspor - Trabzonspor Türkiye Kupası Mücadelesi

GOOGLE REKLAMLARI

Ziraat Türkiye Kupası B Gurubu 5.maçında Lider Trabzonspor ile Eskişehirspor Eskişehir'de karşı karşıya gelecek.Eskişehir Atatürk Stad'ında oynanacak olan mücadele saat 19:00 da başlayacak ve A Haber'den canlı olarak yayınlanacak.

Lig de geçen hafta Orduspor'u tek golle geçen Es Es kupada Trabzonspor karşısında yarın final şansını devam ettirmek istiyor.Kendi saha ve seyircisi önünde başarılı sonuçlar alan Es Es'de hedef yeni teknik direktörü ile ilk maçına çıkacak olan Trabzonspor'u eli boş göndermek.Maç hazırlıklarını tamamlayan Eskişehirspor kampa girdi ve maç saatini bekliyor.

Hafta sonu Elazığ'da hezimete uğrayan Teknik Direktör Şenol Güneş'in istifası ile sarsılan Trabzonspor yeni Teknik Direktör'ğ Tolunay Kafkas ile ilk sınavına çıkacak.Kupada firesiz yoluna devam eden Trabzonspor yarı finali garantilemişti.Hekesin merak ettiği konu Trabzonspor'un yeni teknik direktörü ile çıkacağı ilk sınavda oynayacağı futbol ve alacağı sonuç.
Ziraat Türkiye Kupası (B) Grubu'nda, 31 Ocak Perşembe günü yapılacak Eskişehirspor-Trabzonspor maçının bilet fiyatları belirlendi.

Eskişehirspor Kulübü İdari Asbaşkanı Ekrem Birsen, Atatürk Stadı'nda düzenlendiği basın toplantısında, Ankara'da geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden TKİ Tavşanlı Linyitspor'un teknik direktörü Arif Peçenek'in ailesine ve kulübüne baş sağlığı diledi.

Eskişehirspor taraftarına takıma verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Birsen, şöyle konuştu:

''Taraftarlarımız, Eskişehirsporumuzu en iyi şekilde destekledi. Türkiye Kupası ve ligde takımız iyi noktalara geldi. Daha iyi neden olmasın? Eskişehirspor taraftarı gerçek gücünü gösterdiğinde, takıma destek verdiğinde daha üst sıraları zorlayacağız. Avrupa kupaları ve Şampiyonlar Ligi'ne gitmek hayal değil. Eskişehirspor'u seven herkesin desteğini daha çok vermesi gerekiyor. Dün akşam yaptığımız toplantıda seyircimizin de maçlara gelmesi için kararlar aldık. Yönetim kurulumuz, bütün büyük maçlarda bilet fiyatının 50 lira olacağını söylemişti. Kararımızda hiçbir değişiklik yok. Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor maçları 50 lira olacak. Bunun için destek alabilmek ve onların ekonomik şartlarını kolaylaştırmak için kombine bilet fiyatlarında indirime gittik. İkinci yarının başında 120 lira olarak açıklamıştık. Kombine fiyatını revize edip açık tribün kombine bilet fiyatını 100 lira olarak belirledik. Bütün taraftarımızı ve Eskişehir halkını kombine almaya davet ediyoruz. İki büyük maçın bilet fiyatına, 8 maçı ve Ziraat Türkiye Kupası maçlarını izleyecekler.''

Birsen, Trabzonspor maçında Ediz Bahtiyaroğlu tribünü bilet fiyatı 10 lira, Sinan Alağaç misafir seyirci tribünü 20 lira, Nefer tribünü 20 lira, Kapalı A 75 lira, Kapalı B 60 lira ve Kapalı C tribünü biletlerini de 50 lira olarak belirlendiklerini sözlerine ekledi.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.