Pages

21 Ocak 2013 Pazartesi

21 Ocak Orduspor - Mersin İdman Yurdu Müsabakası

GOOGLE REKLAMLARI
Mor-Beyazlı ekip yarın 19 Eylül Stadyumu'nda oynayacağı İçel İdmanyurdu karşılaşmasının Son antrenmanını Teknik Direktör Hector Cuper yönetiminde Durugöl Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirildi.
Yaklaşık bir saat süren antrenman düz koşu ve ısınma hareketleri ile başladı.
Karşılıklı pas çalışması ile süren antrenman daha Sonra taktik maç ile Son buldu.
Antrenmana hafif sakatlığı bulunan Hasan Kabze katılmayarak doktor kontrolünde dinlendirildi. LİGİN ikinci yarısının ilk karşılaşmasında sahasında Mersin İdmanyurdu'nu konuk edecek olan Orduspor, hedefini galibiyet olarak belirledi.

"İYİ BAŞLANGIÇ YAPMAK İSTİYORUZ"

Başkan yardımcısı Hasan Uğur Çebi ise, "Bu maç yeni bir milat olacak. Taraftarın desteğiyle kazanarak ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi.

Fenerbahçe karşılaşmasına kadar bilet fiyatlarında indirim yaptıklarını hatırlatan Hasan Uğur Çebi, şöyle devam etti:
"TARAFTARLARIMIZ BİZİ DESTEKLEMELİ"

"Gün birlik olma günü. Hep destek tam destek sloganının nasıl bir gerçek olduğunu, gösterme günüdür. Bu açıdan ikinci yarıdaki ilk rakibimiz olan Mersin İdmanyurdu maçı, bizim için çok önemli. Taraftarlarımız da tribünleri doldurarak bize destek olmalı."
Mersin İdmanyurdu karşılaşmasının bilet fiyatları ise, misafir takım ile kale arkaları 10, Maraton 15 ve kapalı ise 20 TL'den satışa sunulduğu açıklandı.
Diğer taraftan Orduspor'da bu karşılaşma öncesinde sakat ve cezalı oyuncunun bulunmadığı belirtildi.
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Orduspor, yarın sahasında oynayacağı Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını tamamladı.
Mor-Beyazlı ekip yarın 19 Eylül Stadyumu'nda oynayacağı Mersin İdmanyurdu karşılaşmasının son antrenmanını Teknik Direktör Hector Cuper yönetiminde Durugöl Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirildi.
Yaklaşık bir saat süren antrenman düz koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Karşılıklı pas çalışması ile süren antrenman daha sonra taktik maç ile son buldu.
Antrenmana hafif sakatlığı bulunan Hasan Kabze katılmayarak doktor kontrolünde dinlendirildi.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.