Pages

23 Ocak 2013 Çarşamba

Yetenek Sizsiniz Türkiye 24 ocak Acun Ilıcalı

GOOGLE REKLAMLARI
Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Sergen Yalçın'ın jüri koltuğunda olduğu Yetenek Sizsiniz, Türkiye'nin ilginç yeteneklerini keşfediyor. Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Sergen Yalçın Türkiye'nin yeteneklerini aramak üzere birçok şehri geziyor. Türkiye'nin yetenekleri ise, Türkiye'nin en yeteneklisi olduklarını kanıtlamak için kıyasıya yarışıyor. Sahne arkasında ise Alp Kırşan yer alıyor. Star TV ekranlarında yayınlanan Yetenek Sizsiniz Türkiye adlı yarışma programı 21 Aralık 2013 Pazar akşamki bölümüne Baha Bayırlı adlı minik bateristin muhteşem performansı geceye damgasını vurdu.

Baha Bayırlı çaldığı bateri ile herkesi kendine hayran bırakırken, 2. turda da herkesin beğenisini kazandı.
Yetenek Sizsiniz Türkiye 2. Tur gösterileriyle 21 Ocak Pazar akşamı izleyenleriyle buluştu. Yetenek Sizsiniz Türkiye Baha Bayırlı 'Bateri Şov' ile geceye damgasını vurdu. 4 Yaşında olan Baha Bayırlı Yetenek Sizsiniz Türkiye performansı ile Jürü dahil herkesin beğenisini topladı. Baha Bayırlı Yetenek Sizsiniz Türkiye'deki hareketleriyle, konuşmasıyla ve gösterdiği Bateri Şovu ile kendisine milyonları hayran bıraktı.

Hülya Avşar Baha Bayırlı'ya daha önce söylediği'poponu ısıracağım' sözünü hatırlattı. Hülya Avşar Baha Bayırlı'ya'daha önce de ne demiştim sana hatırlıyor musun' dedi. 'Baha Bayırlı evet biliyorum' dedi. Hülya Avşar ne yapacağım peki?' diye sordu. Baha Bayırlı'dan gelen cevap tüm salonu kahkahaya boğdu. 'Popomu ısıracaksın' diye cevap verdi. Baha Bayırlı gösterdiği performanstan sonra Hülya Avşar Popusunu ısırdı.
Stüdyoda yarışmayı izleyen gençlerin de büyük beğenisi kazanan Baha Bayırlı performansından sonra Acun Ilıcalı kaç puan alacan sorusuna 100 Puan alacam dedi ve Baha Bayırlı Yetenek Sizsiniz'in ikinci turunda seyirciden rekor denilebilecek bir puan alarak yüzde 99'luk bir oranla yarı finale çıkmaya hak kazandı.
Birbirinden harika yeteneklerin yarı final mücadelesi vereceği yarışmada 2. Tur heyecanı devam ediyor.
Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Sergen Yalçın yine jüri koltuğunda…
Seyirci oylarıyla yarı finale bilet!
İlk turda jüriden geçer not alan yarışmacılar yarı finale kalmak için 2. tur elemelerinde performanslarına yenilerini ekleyerek izleyici ve jüri karşısına çıkıyor.
Sahne arkasında Alp Kırşan…
Birbirinden iddialı showları ve Alp Kırşan’ın sunumuyla “Yetenek Sizsiniz Türkiye” Perşembe, Cumartesi ve Pazar Star’da.

Yayın Günü:  24 Ocak Perşembe

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.