Pages

17 Aralık 2012 Pazartesi

Kurtlar Vadisi Pusu 175 Bölüm 20 Aralık Polat Diziden Ayrılıyormu

GOOGLE REKLAMLARI
Kurtlar vadisi pusu 174.bölümü ile ekranlara fenomenlerini yine kilitledi.174.Bölümde Polat ve Ekibi Suriye çıkmazında gömülmüş durumda Zülfikar Ağa'yı Esad güçlerinden kurtarmak için planlar yapmakta ve örgütün gerçek lideri olan Kamburu öldürmenin hesabını yapmaktadır.

Polat Alemdar'ın kendisini oyuna getiren lideri ele geçirmek için yeni planı ne olacak? İhtiyarların hükmü üzere Suriye'de ölmeyi göze alan Polat, kendi hükmünün arkasında duracak mı?

Savcı Leyla, akıl hastanesinden çıkmayı başarabilecek mi? Polat'ın yaşadığına dair umudunu kaybetmeyen Leyla, şimdi ne yapacak?

Polat, Zülfikar Ağa'nın esir düştüğünü öğrenebilecek mi? Zülfikar Ağa'nın infaz emrini kim verecek?

Polat Alemdar'ı vuran kurşunu kim ateşleyecek? Kendilerini bir anda pusunun içinde bulan ve Polat'ın vurulduğunu gören Abdülhey ve Cahit'i bekleyen büyük şok ne olacak?

10. Yıl - 175. Bölüm
Yapım: Pana Film
Yapımcı: Raci Şaşmaz
Senaryo: Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener, Cüneyt Aysan
Yönetmen: Alican Gebeş
Oyuncular: Necati Şaşmaz, Kenan Çoban, Ayşe Çiğdem Batur, Erhan Ufak, Emin Olcay, Serpil Tamur, Hakan Boyav, Cahit Kayaoğlu, Recep Cinisli, Halil İbrahim Kalaycıoğlu, İbrahim Gündoğan, İzzet Çivril, Sema Şimşek, Görkem Sevindik, Pınar Tuncegil, Adnan Erdoğan, Levent Çiçek, Erdoğan Aydemir, Barbaros Binicioğlu, Ferdi Merter, Buminhan Dedecan, Gülçin Çakır, Cansu Kanlıkaya ve Kuzey Vargın.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.