Pages

1 Aralık 2012 Cumartesi

Orduspor - Beşiktaş 01 Aralık Karşılaşması

GOOGLE REKLAMLARI
Orduspor, sahasında Beşiktaş'ı konuk ediyor. Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 14. hafta maçında Orduspor’un konuğu olacak. Orduspor Beşiktaş maçı bugün akşam Ordu 19 Eylül Stadı’nda oynanacak. Orduspor Beşiktaş maçını hakem Mustrafa Kamil Abitoğlu yönetecek. Orduspor ve Beşiktaş’ın maç kadrosu belli oldu. Orduspor’un muhtemel 11’leri ve Beşiktaş’ın muhtemel 11’lerinde kimler yer alıyor?
ERNANDES ORDU'DA YOK
Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Orduspor'a konuk olacak Beşiktaş'ta Fernandes şoku yaşanıyor. Portekizli futbolcu ordu yolculuğu öncesi Nevzat Demir Tesisleri'nde kontrolden geçirildi. Sağ dizindeki sakatlığı nedeniyle ağrıları devam eden Fernandes'in oynayacak durumda olmadığı belirlendi. Geçen haftaki Akhisar Belediyespor maçında sakatlığına rağmen forma giyen deneyimli futbolcu, kupadaki Ankaragücü maçında ise dinlendirilmişti. Ağrılarında azalma olsa da oynayacak durumda olmayan Fernandes, kafileden son anda çıkarıldı.

BATUHAN MAÇ KADROSUNDA
Diğer yandan teknik direktör Samet Aybaba, son haftalarda şans vermediği; ancak kupada Ankaragücü'ne gol atarak moral bulan Batuhan Karadeniz'i Orduspor maçı kadrosuna dahil etti.

Siyah-beyazlılar'da 1 maçlık kırmızı kart cezasını Ankaragücü'ne karşı oynamayarak çeken Hugo Almeida, Orduspor mücadelesinde forma giyebilecek. Sakatlığı geçen kaleci Mcgregor da ilk 11'de yer alacak. Teknik direktör Aybaba'nın, Fernandes'in yerine forvet arkasında Oğuzhan'a görev vermesi bekleniyor.

Siyah-beyazlı takım karşılaşma için Samsun üzerinden Ordu'ya gitti. Kafileyi samsun havaalanında bir grup taraftar çiçeklerle karşıladı.  Beşiktaş maç için son antrenmanını Ordu'da yaptıktan sonra kampa girdi.

Orduspor ile Beşiktaş arasında saat 19:00'da başlayacak maçı Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek.

ORDUSPOR
SASO FORNEZZI  
MIGUEL GARCIA  
ALİ ÇAMDALI
İBRAHİM KAŞ
AGUSTIN GARCIA INIGUEZ  
FERHAT ÇÖKMÜŞ  
JAVIER UMBIDES  
ŞAMİL ÇİNAZ  
NİZAMETTİN ÇALIŞKAN    
SORİN BOGDAN STANCU
HASAN SALİH KABZE
BEŞİKTAŞ
ALLAN JAMES MCGREGOR  
ROBERTO JAN HİLBERT  
İBRAHİM TORAMAN  
TOMAS SIVOK  
UĞUR BORAL (EMRE ÖZKAN) 
NECİP UYSAL
MANUEL FERNANDES  
OĞUZHAN ÖZYAKUP  
FILIP HOLOSKO  
OLCAY ŞAHAN  
HUGO ALMEIDA

Spor Toto Süper ligi 14. hafta maçında Beşiktaş Orduspor'a konuk oluyor. Ligde yoluna istikrarlı bir şekilde devam eden Beşiktaş Orduspor karşısın'da nasıl bir performans sergileyecek. Ziraat Türkiye kupasın'da Ankaragücü'nü 3-2 ile geçen Beşiktaş Orduspor karşısında'da 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor. Orduspor Beşiktaş Maçı Ne zaman saat kaçta? Beşiktaş bu maçtan galip gelmesi halinde puanını 25 puana çıkaracak ve rakiplerine yaklaşmış olacak. Beşiktaş Orduspor Maçı ne zaman saat kaçta olacak? Manual Fernandes'in sakat olması teknik heyeti düşündürsede Beşiktaş maça galibiyet parolasıyla çıkacak ve tek amaç 3 puan almak olacak. Beşiktaş Orduspor Maçı ne zaman saat kaçta olacak?
Spor Toto Süper Ligin'de 14. hafta maçında Orduspor ile Beşiktaş Karşı karşıya gelecek Orduspor'un ev sahipliği yapacağı maçın hakemliğini Mustafa Kamil Abitoğlu yapacak. Ordu 19 Eylül stadyumunda oynanacak maç 1 aralık Cumartesi günü 19.00'da Lig Tv ekranlarından naklen olarak canlı verilecek.


Orduspor'un kurtuluş maçı!

Teknik direktör Hector Cuper, güçlü rakiplerini yeneceklerini iddia ederek, “Bu maçtan tek beklentimiz üç puan. Rakibimiz son haftalardaki performansıyla kalitesini gösterdi. Ancak biz de geçmiş haftalarda yaşadığımız puan kayıplarını artık telafi etmek istiyoruz. Bu yüzden Beşiktaş maçı da bizim için önemli bir fırsat. Taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var” dedi. Bu arada Karadeniz ekibinin bazın sözcüsü Levent Yıldırım da şunları söyledi: “Ligin başında iyi sonuçlar aldık. Ama görüyoruz ki, haftalar geçtikçe takımlar da iyi seviyelere ulaştılar. Onun için artık her maç zor. Beşiktaş maçında kenetlenerek galip gelmeye çalışacağız ve bunu başaracağız.”


Üç puan alacağız
Mor-Beyazlı takımın Basın Sözcüsü Levent Yıldırım, Orduspor'un Gözteye'ye 1-0 yenilerek Ziraat Türkiye Kupası maçından elendiğini hatırlatarak artık lig maçlarına bakacaklarını söyledi. Kupa maçında hiç beklemedikleri bir sonuçla karşı karşıya olduklarını vurgulayan Yıldırım, "Kupada bu şekilde sonuç beklemiyorduk. 87. dakikada yediğimiz bir golle kupaya veda ettik. Ordu ve Ordulu olarak bizde üzüldük. Çünkü kupada da yolumuza olabildiğince devam etmek istiyorduk. Üzüntümüzü tekrar belirtiyoruz, böyle bir sonuç istemezdik. Kaldı ki çok kötü bir futbol oynamadık. Sonuç bizden yana da olabilirdi, ama Göztepe'yi kutlamak lazım. Bundan sonra biz bütün enerjimizi lige vermek istiyoruz. Hedefimize ulaşmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" dedi.
ORDUSPOR'UN MORALE İHTİYACI VAR
Beşiktaş maçının zor bir maç olacağını, kazanmak için mücadele edeceklerini söyleyen Levent Yıldırım, "Takım, var gücüyle Beşiktaş maçının çalışmalarını devam ettiriyor. Beşiktaş maçı bizim sahamızda oynayacağımız bir maç olacak. Çok yoğun bir ilginin olduğunu, biletlerin tükendiğini şu anda görüyoruz. Beşiktaş maçı bizim için zorlu maç olacak. Beşiktaş son zamanlarda bir takım düzelme içinde. Orduspor'un da şuanda ciddi manada morale ihtiyacı var. Biz var gücümüzle sahada mücadelemizi vereceğiz. İnşallah galip gelen tarafta biz oluruz diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
Taraftara da seslenen Levent Yıldırım, Beşiktaş maçında tribünlerin doldurularak, tezahüratla takıma destek verilmesini istedi. Maçın sonucunda 3 puanı alarak moral depolamak istediklerini de ifade eden Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Taraftardan bizi desteklemelerini istiyoruz. Var gücümüzle takımımızı destekleyip bu ligde en iyi yerde hedeflerimiz doğrultusunda en iyi yerde olmaya gayret gösteriyoruz. Elbette bu sadece bizim yönetimimizin işi değil. Orduluların bütün hedefidir. Takımımızı gerçekten gönülden destekleyerek Orduspor'un şu anda olduğu yerde, puanımızla lider arasında anormal derecede fark yok. Ligde şu anda çok çetin bir mücadele var. Görüyoruz ki ligin başlarında çok iyi başlayamayan takımlar şu anda açıldı ve ciddi sürpriz sonuçlar almaktadır. Biz lige çok iyi başladık, son günlerde sanki aldığımız sonuçlar itibariyle durgun dönemler geçiriyormuş gibi değerlendirilebilir, ama bence bu Orduspor'un düşüşünden ziyade diğer takımların lige ısınmalarıyla alakalı bir şey."


Beşiktaş'a Ferdandes şoku
Bugün saat 12.30'da Siyah-beyazlı kafile ile Ordu'ya gitmesi beklenen Fernandes, sabah saatlerinde Nevzat Demir Tesisleri'nde kontrolden geçti. Sağ dizindeki ağrılarının azalmadığı gözlenen Portekizli oyuncunun, yarın Orduspor karşısında forma giyemeyeceği açıklandı.


Kupa Tamam Sıra ligde!
Ligde üst üste aldığı galibiyetlerle zirveye tutunan Beşiktaş, sıkıntılı geçen Ankaragücü karşılaşmasının ardından Orduspor maçı hazırlıklarına başladı. Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba’nın bu zorlu deplasmandaki en önemli kozları Manuel Fernandes ile Hugo Almeida olacak. Ankaragücü mücadelesinde Almeida cezası, Fernandes de sakatlığı nedeniyle forma giymemişti. Sakatlığı sebebiyle dünkü antrenmana da katılmayan Fernandes’in, Orduspor karşılaşmasında forma giyebilecek durumda olduğu, sağlık ekibi tarafından teknik direktör Samet Aybaba’ya bildirildi. Deneyimli teknik adam, Portekizli’den gelen müjdeli haberle rahat bir nefes aldı.
‘Bu maç çok önemli’
Ayrıca Ankaragücü maçında zorunlu olarak dinlenen son haftaların formda ismi Almeida’nın da antrenmanın en iyileri arasında bulunduğu öğrenildi. Teknik direktör Aybaba’nın, öğrencileriyle bir toplantı yaptığı ve Orduspor karşılaşmasının öneminin altını çizdiği ifade edildi.

Orduspor Kulübü’nden yapılan yazılı açıklamada, biletlerin MyBilet tarafından satıldığı belirtildi.
Açıklamada, şunlar kaydedildi: ”Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında, 1 Aralık Cumartesi günü saat 19.00’da oynanacak muhteşem karşılaşmanın biletleri MyBilet’te satışa sunuldu. Buna göre bilet fiyatları kapalı 70, maraton 50, kale arkası ve misafir takım 30 lira olarak belirlendi. Maç biletleri www.mybilet.com adresinden 30 Kasım Cuma günü saat 24.00’a kadar satın alınabilecek. Maç günü saat 10.00’da ise stadyum gişelerinden satış başlayacak ve internet biletleri stadyum gişelerinden teslim edilecek.”

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.