Pages

6 Aralık 2012 Perşembe

Beşiktaş Eskişehirspor Maçı 7 Aralık Cuma

GOOGLE REKLAMLARI
Spor Toto Süper Lig'in 15 haftasında Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta Manuel Fernandes'den kötü haber geldi.
Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında 7 Aralık Cuma günü Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta Fernandes sıkıntısı sürüyor.
Sağ dizinde yaşadığı sorun nedeniyle Siyah Beyazlı takımın son oynadığı Orduspor maçında forma giyemeyen Fernandes, bugün Portekiz'e gitti. Lisbon'da Portekiz milli takımı doktoru tarafından kontrolden geçecek olan Fernandes'in yarın da bir dizi teste tabi tutulacağı belirtildi.
Konu ile ilgili bilgisine başvurduğumuz Beşiktaş Kulüp doktoru İsmail Başöz, Fernandes'in Eskişehirspor'a karşı oynama ihtimalinin düşük olduğunu belirtti. Başöz, Fernandes'in sakatlığı ve tedavi süreci hakkında şunları söyledi.
"Fernandes Portekiz'e giderek, kendi doktoru tarafından da kontrolden geçmek istedi. Bu akşam ilk kontrolleri yapılacak. Yarın da bir dizi teste tabi tutulacak. Şu anda Eskişehirspor maçında oynaması çok düşük bir ihtimal olarak gözüküyor. Fernandes'in dizindeki ağrılar yaklaşık 1 aydır var. Daha önce bazı maçlarda oynayabildi. Ancak Orduspor'a karşı forma giyemedi. Sakatlığı hafta hafta değerlendirilecek bir sakatlık. Yeni hafta başında kendisini muayene edeceğiz ve son durumu hakkında karar vereceğiz."

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde gerçekleştirilen idmanın ardından siyah-beyazlı oyuncular kampa girdi.
Basına kapalı yapılan idmanda futbolcuların taktik ve kondisyon çalıştığı bildirildi. Isınma koşularının ardından 5'e 2 pas çalışmaları gerçekleştiren oyuncuların, tam sahada oynanan çift kale maçla idmanı tamamladığı bildirildi.
Beşiktaş'ın Eskişehirspor maçı öncesi yaptığı son antrenmana, tedavilerine devam edilen Mustafa Pektemek, Mehmet Akgün, İsmail Köybaşı ve Manuel Fernandes'in yanı sıra A2 maçı kadrosunda yer alan Muhammed Demirci, Koray Yıldız ve Mertcan Aktaş'ın katılmadığı kaydedildi.
Eskişehirspor, Spor Toto Süper Lig'in 15’inci haftasında deplasmanda yapacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Eskişehirspor Teknik Asbaşkanı Nihat Çuhadar, Kasımpaşa maçında kaybedilen iki puanı Beşiktaş karşısında almak istediklerini söyledi.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.