Pages

20 Aralık 2012 Perşembe

Fenerbahçe - Karabükspor Müsabakası 22 aralık

GOOGLE REKLAMLARI
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında 22 Aralık Cumartesi günü kendi evinde Kardemir Karabükspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bugün öğle saatlerinde gerçekleştirdiği antrenman ile başladı.
Ligde haftayı G.Saray yenilgisi ile kapatan F.Bahçe, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'ndaki ilk maçında bugün Sivas' ağırlayacak. Şükra Saracoğlu Stadı'nda oynanacak ve 20.30'da başlayacak mücadeleyi ATV naklen yayınlayacak. Aykut Kocaman'ın, cezalı Meireles, sakat Kuyt'ın forma giyemeyeceği maçta kaleci Volkan, Bekir ve Mehmet Topal'ı da dinlendirmesi bekleniyor.
Can Bartu Tesisleri'nde sportif direktör ve teknik sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde, yoğun kar yağışı altında gerçekleşen antrenmanda, dünkü Sivasspor maçının on birinden başlayan oyuncular, rejenerasyon çalışmalarıyla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanı, 2 grup halinde yaptıkları 5'e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla sürdürdü. Antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçla noktalandı.

EGEMEN KORKMAZ TABURCU EDİLDİ

Sivasspor maçında, rakibiyle girdiği bir ikili mücadele sonrası kafa travmasına bağlı kısa süreli hafıza kaybı yaşayan, ardından kaldırıldığı Göztepe Medical Park Hastanesi'nde çekilen beyin tomografisinde ciddi bir bulguya rastlanmayan, ancak tedbir amaçlı olarak geceyi hastanede geçiren Egemen Korkmaz, bugün taburcu edildi. Bir süre dinlendirilecek olan Egemen ile tedavisine devam edilen Dirk Kuyt antrenmanda yer almadı.

Fenerbahçe, Karabükspor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak.


Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında, Fenerbahçe ile Kardemir D. Ç Karabükspor arasında 22 Aralık Cumartesi günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak maçın biletleri satışa çıktı.

Bu satışa çıkan ve sadece kongre üyelerinin satın alabileceği biletler, 20 Aralık Perşembe günü kongre üyeleri ile birlikte Fenerbahçe Taraftar Kart sahipleri ve faturalı Fenercell kullanıcıları için de satışa sunulacak. Biletlerin genel satışına, 21 Aralık Cuma gününden itibaren başlanacak.

Kongre üyeleri 5, Platinium Taraftar Kart ve Premium Kart sahipleri 3, Gold Kart sahipleri 2, Fenercell faturalı hat aboneleri ve Classic Kart sahipleri ise 1 bilet alabilecek.

Bilet fiyatları ise şöyle:

Migros Tribünü: 33,00.-TL
Fenerium Üst Nissan H - I Blok: 77,00.- TL
Fenerium Üst Nissan C - D - F - G Blok: 99,00.-TL
Fenerium Alt G Blok: 125,00.- TL
Fenerium Alt B - F Blok: 175,00.- TL
Fenerium Alt C - E Blok: 215,00.- TL
Fenerium Alt D Blok: 225,

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.