Pages

20 Aralık 2012 Perşembe

Müge Anlı ile Tatlı Sert Konusu Konukları

GOOGLE REKLAMLARI
Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı cinayet dosyalarını, cinayete kurban giden kişilerin, tüm yaşamını saniye saniye açığa çıkartarak cinayetleri çözüme ulaştırmaya ve kayıpları bulmaya kaldığı yerden devam ediyor.Bugüne kadar birçok cinayetin aydınlatılmasında rol alan “MÜGE ANLI İLE TATLI SERT” yine atv ekranlarında canlı olarak yayınlanacak, konu ve konukları ile çok konuşulup gündem yaratmaya devam edecek.

Sağlık, eğitim gibi hayata dair her konunun, alanında isim yapmış uzmanlarla ele alınacağı programda, ekran başındaki izleyici ve stüdyodaki konuklar her an sürprizlerle karşı karşıya olacaklar. İzleyicilerin ve konukların çok eğleneceği programda, birbirinden değerli hediyeler de dağıtılacak. Pek çok izleyici ev ve araba sahibi olacak

Ele aldığı konularla gündemin nabzını tutmayı hedefleyen program, sanatçıların da kendini dobra dobra ifade ettiği bir arena olacak.
Programda birbirinden farklı faili meçhul dosyalar ele alınacak ve çözüme kavuşturulacak.
Hiç bir programı rakip olarak kabul etmeyen, farklılığıyla yayın dönemine damgasını vuracak olan programda sosyal sorumluluk projelerine de yer verilecek. Kadın sağlığı, çocuklar ve yaşlılar ile ilgili pek çok yardım kampanyasının startı verilecek.

Programda ayrıca, uzman doktor, eğitimci ve hukukçular da yer alacak. Stüdyoda konuklara ve ekran karşısında izleyicilere bol bol hediye dağıtılacak. Müge Anlı ile Tatlı Sert, hafta içi her sabah atv ekranlarında olacak.    

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.