Pages

20 Aralık 2012 Perşembe

Beşiktaş Kayserispor Süper lig Karşılaşması 21 aralık

GOOGLE REKLAMLARI
 Siyah-beyazlılar, basına kapalı olarak yapılan ve 1.5 saat süren antrenmanda kondisyon ve taktik çalışması yaptı.

İdmana ısınma koşuları ile başlayan Beşiktaş, 5-2 çalışması ve yarım sahada çift kale maç ile antrenmanı sürdürdü. Aybaba’nın öğrencileri, serbest koşular yaparak antrenmanı tamamladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan antrenmana tedavilerine devam edilen Manuel Fernandes ve İsmail Köybaşı'nın yanı sıra, soğuk algınlığı olan Hugo Almeida ile kaslarında sertleşme olan İbrahim Toraman katılmadı.

Ayrıca, milli takımlarda olan Hasan Türk ve Kadir Arı da çalışmada yer almazken, Mustafa Pektemek ile Mehmet Akgün ise takımdan ayrı saha çalışmalarına başladı.

Beşiktaş, hazırlıklarını yarın saat 11.00'da basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında 21 Aralık Cuma günü kendi evinde Kayserispor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma koşularıyla başladı. Daha sonra istasyondan oluşan pas ve şut çalışması yapan oyuncular, yapılan çift kale maç ile antrenmanı tamamladı. Çift kale maçta 2 - 1 galip gelen kırmızı takımda yer alan futbolcular sevinç fotoğrafı çektirdi.

Çalışmaya tedavilerine devam edilen; Fernandes, İsmail, ve milli takıma davet edilen Hasan Türk ile Kadir Arı katılmadı. Holosko ve Sivok ise takımdan ayrı koşu çalışması yaparken; Mustafa Pektemek ile Mehmet Akgün takımdan ayrı saha çalışması yaptılar. Almeida ise takımla birlikte çalıştı.

Beşiktaş, Kayserispor maçı hazırlıklarını yarın akşam yapacağı antrenmanla tamamlayıp kampa girecek.

Ayrıca, siyah - beyazlı oyuncular antrenmanı izleyen taraftarlar ile idman sonrası hatıra fotoğrafı çektirdi.
İlk olarak BJK Bonus Card sahibi taraftarlar için satışa çıkarılan biletlerin genel satışına bugün saat 12.00'den itibaren başlandığı açıklandı.

Siyah - beyazlı taraftarlar biletlerini www.biletix.com sitesinin yanı sıra, 0216 556 98 00 numaralı Biletix Çağrı Merkezi'nden ve Biletix standlarından alabilecekler.

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında 21 Aralık Cuma günü saat 20.00'de BJK İnönü Stadyumu'nda oynanacak Beşiktaş - Kayserispor maçının bilet fiyatları şöyle:

Vip Üst D: 385 TL
Vip Üst B & E: 250 TL
Vip Üst A & F: 195 TL
Vip Alt C & D: 195 TL
Vip Alt B & E: 180
Vip Alt A & F: 140 TL
Numaralı Orta: 140 TL
Numaralı Kenar: 125 TL
Kapalı Üst: 125 TL
Kapalı Alt: 110 TL
Yeni Açık: 35 TL
Eski Açık: 30 TL
Rakip Takım (Eski açık): 30 TL

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.