Pages

15 Şubat 2013 Cuma

Akhisar Bld.Genç - Galatasaray Müsabakası 15 Şubat Cuma

GOOGLE REKLAMLARI
Lig lideri Galatasaray, Schalke maçı öncesinde Akhisar Belediyespor ' a konuk oluyor. Manisa ' da oynanacak karşılaşmanın canlı anlatımını bugün 20.00 ' den itibaren BeyazGazete.com'dan takip edebilirsiniz.
Attığı her adımla dünya çapında manşet olan Didier Drogba, Sarı-Kırmızılı formayı ilk kez bugün giyecek. İzmir'deki müthiş karşılamayla coşan golcü futbolcu, maça ikinci yarıda dahil olacak.
Sarı-Kırmızılı ekibin dünya çapındaki transferi, yeni formasıyla ilk kez bugün sahne alacak. Teknik direktör Fatih Terim, Antalyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, lisansının yetişmesi halinde Drogba ' yı Akhisar ' da oynatmayı düşündüğünü söylemişti. Hafta içinde beklenen müjde FIFA ' dan gelince zorlu deplasmanın kadrosuna alınan Fildişi Sahilli futbolcu, mücadeleye yedek kulübesinde başlayacak. Galatasaray Akhisar Belediyespor maçını BeyazGazete.com'dan canlı takip edebilirsiniz..
DROGBA DA MANİSA'YA GÖTÜRÜLDÜ
Çin'in Shangay Shenhua takımıyla yaşadığı mali sorunların ardından yollarını ayıran ve Galatasaray'a transfer olan Drogba'nın, FIFA'dan geçici lisansı çıkmıştı. Teknik direktör Fatih Terim, Schalke maçı öncesi performansını görmek istediği yıldız futbolcuyu da Akhisar deplasmanına götürdü. Drogba'nın karşılaşmanın son yarım saatinde forma giymesi bekleniyor.

Akhisar galibiyetiyle Schalke maçı öncesi moral bulmak isteyen Galatasaray'da ''cuma sendromu''nun tekrarından korkuluyor. Sarı-kırmızılı ekip, bu sezon ligde cuma günleri oynadığı 6 lig maçının 5'inde puan kaybı yaşadı ve aldığı 3 yenilginin tamamını da yine bu gündetattı.
Sarı-kırmızılılar cuma günü oynadığı karşılaşmalarda rakip filelere 9 gol atarken kalesinde 12 gol gördü.
Drogbalı Sneijder li Galatasaray Akhisar Belediyespor karşısına çıkacak. Ligde lider durumda bulunan Galatasaray puan kaybetmek istemiyor. Fatih Terim'in Drogbayı ilk 18'e alması taraftarı heyecanlandırdı. Galatasaray Akhisar Belediyespor maçı bu akşam Manisada oynanacak. Maça büyük ilgi var.
Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında yarın Akhisar Belediyespor'a konuk olacak lider Galatasaray, rakibini yenerek ligde 3 maç sonra deplasman galibiyeti almayı hedefliyor. Ligin zirvesinde en yakın rakibi Beşiktaş'ın 5 puan önünde 40 puanla liderliğini sürdüren sarı-kırmızılı ekip, 19 puanla son sırada yer alan Akhisar Belediyespor karşısında da galip gelerek, hem rakiplerinin kendisine yaklaşmasına fırsat vermemek hem de UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Schalke 04 maçı öncesi moral kazanmak istiyor.
Manisa 19 Mayıs Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maçı hakem Halis Özkahya yönetecek.Sarı-kırmızılı ekipte Akhisar Belediyespor maçı öncesi, tedavisi süren Tomas Ujfalusi'nin dışında, Johan Elmander ve Aykut Erçetin'in hafif sakatlıkları bulunuyor.Öte yandan, Galatasaray'ın Faslı oyuncusu Nordin Amrabat, ligde son yapılan Medical Park Antalyaspor maçında sarı kart görerek ceza sınırına geldi. Toplamda 3 sarı karta ulaşan oyuncu, Akhisar Belediyespor maçında da sarı kart görmesi halinde, 23. haftadaki Orduspor maçında takımdaki yerini alamayacak.
Akhisar Belediyespor ise, 19 puanla ligin en alt sırasında bulunmasına karşın, sezonun ikinci yarısında ortaya koyduğu dirençli futbol ve yeni transferi Yunan oyuncu Gekas'ın performansıyla dikkatleri çekiyor.Ege temsilcisi, geride kalan haftada İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u deplasmanda 2-0 yenmeyi başardı.
Gözler Drogba'da
Transferiyle Galatasaray taraftarlarına büyük heyecan yaşatan Fildişi Sahilli yıldız oyuncu Didier Drogba, Akhisar Belediyespor karşısında takımıyla ilk maçına çıkabilecek.Çin'in Shangay Shenhua takımıyla yaşadığı mali sorunların ardından yollarını ayıran ve Galatasaray kadrosuna dahil olan Drogba'nın, FIFA'dan geçici oynama lisansının da çıkmasıyla önünde hiçbir engel kalmamış oldu.
Daha önce yaptığı açıklamada, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Schalke 04 karşılaşması öncesi Drogba'nın ligde de performansını görmek istediğini kaydeden teknik direktör Fatih Terim'in, yıldız isme Akhisar Belediyespor maçında süre vermesi bekleniyor.
Deplasmanda 3 maçtır kazanamıyor
Galatasaray, deplasmanda yaptığı son 3 lig karşılaşmasında galibiyet alamadı.Ligdeki son deplasman galibiyetini 15. haftada 3-1'lik skorla Sivasspor'a karşı alan 'Cim Bom', ardından sırasıyla Trabzonspor (0-0), Kasımpaşa (1-2) ve Bursaspor (1-1) deplasmanlarında galip gelemedi. Bu sezon rakip sahalarda 11 maça çıkan sarı-kırmızılılar, 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 yenilgi aldı.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.