Pages

16 Şubat 2013 Cumartesi

Şefkat Tepe 98.Bölüm 16 Şubat

GOOGLE REKLAMLARI
Salih veAkif örgüt yandaşları tarafından rehin alınır. Ekip ise başkanı korumak üzere alana dağılır. Şevki bu işi ailesi için bitirmesi gerektiğini düşünür ancak amatörlüğü nedeniyle yakalanır. Zanlıyı yakaladıklarını düşünen ekip, asıl tehlike olan Yalçın’ın silahlı olarak mekanda olduğundan habersizdir.
Ziya’nın adamları tarafından dövülen Doktor Murat ise, son nefesinde gerçekleri anlatmaya çalışır. Murat’ın evine gelen Akif ve İlker kendilerine kurulan tuzağı bilmez. Ekip, ayrıca çocukları kaçırıp dilendiren bir çetenin peşine düşer.
Hastanede Elif'in doktorunu rehin alan Cavit ve adamları, Ekip 1 çatışmaya girer. Yaşanan çatışmada doktor yaralanır. Ameliyat masasında zamanla yarışan Elif'in durumu ise Akif'i endişelendirir. Elif’in durumunu gören İlker, farklı bir çözüm yolu bulur. Ameliyat çıkışı doktoru takip eden Akif ise, aradığı sorulara cevap bulabilecek mi? Diğer yandan Yasemin öfke krizine girip evi terk eder. Eve gelen Salih, kızı Nazlı'yı paramparça olmuş bir aynanın yanında baygın halde yatarken bulunca deliye döner. Bir bürokrata suikast yapılacağı haberini alan Salih ve Akif’i büyük bir tuzak bekler
Kızları fuhuş batağına sürükleyen mafyanın konuşlandığı bir köşke baskın düzenleyen Ekip1 üyeleri, hap aldığı için her türlü çılgınlığı yapma ihtimali olan Tolga’yı görünce şaşkınlık yaşar. Kendisiyle uzlaşmaya çalışan Elif’i rehin alan Tolga, kızların üstüne benzin dökerek çakmağını çakar.
Diğer yandan Salih ise evindeki huzursuzluk artarken Özel Harekatta ara bulucu olabilmek için kursa başlar. Beyin kanaması geçiren babasını hastaneye kaldıran bir aşiret üyesi de, adamlarıyla birlikte ameliyathaneyi basarak doktoru rehin alır. Elif ise masada kalır ve geçen her saniye aleyhine işler.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.