Pages

9 Şubat 2013 Cumartesi

Mersin İdman Yurdu - Fenerbahçe Müsabakası 10 Şubat

GOOGLE REKLAMLARI

Fenerbahçe galibiyet arıyor... Spor Toto Süper liginin en büyüklerinden Fenerbahçe galibiyeti Mersin İdman Yurdu karşısında arıyacak. Bu hafta zorlu maçlara çıkacak ve 3 deplasman görecek Fenerbahçe rahat bir nefes almak istiyor. Mersin İdman Yurdu Fenerbahçeyi konuk edecek.

Spor Toto Süper Lig 21.hafta mücadelesinde Mersin İdman Yurdu Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. 10 Şubat 2013 Pazar günü Mersin Tevfik Sırrı Gür Stad'ında oynanacak olan mücadele saat 16:30 da başlayacak

Derlenen bilgiye göre, Fenerbahçe ile Mersin İdmanyurdu, yarın yapacakları maçla birlikte, ligde 26. kez karşılaşacak. İki ekip arasında gerçekleştirilecek randevu öncesi Fenerbahçe'nin 13, Mersin İdmanyurdu'nun sadece 1 galibiyeti bulunuyor. Taraflar 11 maçta da eşitliği bozamadı. Fenerbahçe'nin geride kalan maçlarda attığı toplam 34 gole, Mersin İdmanyurdu 16 golle cevap verdi.
Geçen sezon ligde yapılan her iki maçı da 2-1'lik skorla kazanan “Sarı Kanarya” ligin ilk yarısındaki maçtan da aynı skorla galip geldi.Mersin İdmanyurdu, Fenerbahçe karşısında ligdeki ilk ve tek galibiyetini 1968-69 sezonunda aldı. İstanbul'da 1 Aralık 1968'teki maçta rakibini 1-0 mağlup eden Mersin ekibi, daha sonra Fenerbahçe ile yaptığı 22 maçta da galibiyet elde edemedi.
Fenerbahçe ile Mersin İdmanyurdu, lig tarihinde İstanbul'da 13 maç yaptı. İstanbul'daki karşılaşmalarda Fenerbahçe 8, Mersin İdmanyurdu 1 galibiyet alırken, 4 maç da berabere bitti. Fenerbahçe, kendi evindeki maçlarda toplam 22 gol atarken, kalesinde ise 9 gol gördü.Taraflar bugüne kadar Mersin'de 12 kez karşılaştı. İlk kez 1967-68 sezonunda Mersin'in evsahipliğinde gerçekleştirilen maçta, konuk ekip Mersin temsilcisini 2-1 geçti.

Mersin'de yapılan 12 maçın 5'inde konuk ekip gülen taraf olurken, Mersin'in galibiyeti ise henüz yok. Mersin İdmanyurdu, bu hafta rakibini yenmesi halinde kendi evinde de ilk kez “sarı kanarya”yı yenmiş olacak. Taraflar Mersin'deki maçların 7'sinde ise beraberliği bozamadı. Mersin'de yapılan maçlarda, Fenerbahçe attığı 12 gole karşılık, kalesinde ise 7 gol gördü.

Maç başına 2,04 gol ortalaması

Mersin İdmanyurdu'nun Fenerbahçe ile yaptığı maçlara ortalama 2,04 gol düşüyor. Bugüne kadar yapılan 25 maçın 6'sında taraflar sadece 1 gol atabildi, 4'ünde ise maçlar golsüz sonuçlandı.
25 maç içerisinde en farklı galibiyet ise 3'ü geçemedi. 1972-73 sezonunun ilk devresinde rakibini 3-0 mağlup eden Fenerbahçe, 1977-78 sezonunda ise rakibini 5-2 yendi, skoru en farklı olan bir diğer maç ise 1982-83 sezonunun ilk yarısında yapılan ve 3-0 biten maç oldu.
Spor Toto süper ligi 21. hafta karşılaşmasında Mersin İdman Yurdu Fenerbahçe ile karşılaşacak. Kötü gidişe bir son vermek isteyen Fenerbahçe Mersin İdman Yurdu maçını kazanmak istiyor. Mersin İdman Yurdu Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta? Bir haftada 3 deplasmana çıkacak olan Fenerbahçe Mersin İdman Yurdu maçın da galibiyeti arzuluyor. Mersin İdman Yurdu Fenerbahçe Maçı ne zaman saat kaçta?

Fenerbahçe galibiyet arıyor... Spor Toto Süper liginin en büyüklerinden Fenerbahçe galibiyeti Mersin İdman Yurdu karşısında arıyacak. Bu hafta zorlu maçlara çıkacak ve 3 deplasman görecek Fenerbahçe rahat bir nefes almak istiyor. Mersin İdman Yurdu Fenerbahçeyi konuk edecek.

Spor Toto Süper Lig 21.hafta mücadelesinde Mersin İdman Yurdu Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. 10 Şubat 2013 Pazar günü Mersin Tevfik Sırrı Gür Stad'ında oynanacak olan mücadele saat 16:30 da başlayacak ve ligtv den naklen yayınlanacak.

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe'yi konuk edecek Mersin İdmanyurdu, galibiyet hedefliyor

Bir hafta içinde üç zorlu deplasman maçına çıkacak olan Fenerbahçe’de revizyon başlıyor! Teknik Direktör Aykut Kocaman, son haftalardaki kötü sonuçların ardından revizyon kararı aldı. İşte ihtimaller...

Fenerbahçe'de üst üste alınan kötü sonuçlar Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın revizyon kararı almasına neden oldu. Kocaman, Kadıköy'de Elazığspor ve Sivasspor maçlarında kaybedilen 5 puanın ardından Mersin İdman Yurdu maçında kadroda önemli değişikliklere hazırlanıyor.

Fenerbahçe'yi üç zorlu deplasmandan oluşan bir hafta bekliyor.

Mersin İdman Yurdu deplasmanının ardından Avrupa Ligi'nde Bate Borisov ile Belarus'ta karşılaşacak olan Fenerbahçe, Avrupa dönüşü de Trabzon’a gidecek.

Bu kritik deplasman maçları öncesinde sarı lacivertlilerde Afrika Uluslar Kupası’nda bulunan Joseph Yobo ve tedavisi devam eden Sezer Öztürk dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Kocaman'ın son haftalarda formsuz olan Volkan Demirel ile karşılaşma öncesi bir görüşme yapıp son kararını vermesi bekleniyor.

Sarı lacivertli ekibin alt yapısından yetişen ve şans bulduğu maçlarda güven veren Mert Günok, hocasının kararını dört gözle bekliyor.

Yobo'nun yokluğunda Sivasspor karşısında savunmayı Bekir-Egemen ikilisinden kuran Kocaman'ın bu bölgenin bir diğer alternatifi Serdar Kesimal'e de şans vermesi muhtemel gözüküyor. Kupa karşılaşmalarında başarılı bir grafik çizen Serdar, 11'deki yerini sağlamlaştırma hedefinde.

Sol kanatta Sivasspor karşısında Reto Ziegler'i oynatan Kocaman'ın milli maçta 11'de şans bulup morallenen Hasan Ali Kaldırım'ı yeniden kadroya dahil etmesi beklenirken hücumun solunda yine Moussa Sow'a forma verilecek.

Aykut kocaman'ın orta sahada Cristian'ı kulübeye çekerek orta sahayı Mehmet Topal-Meireles-Emre üçlüsüne emanet edeceği gelen bilgiler arasında. Son haftaların sarı lacivertliler adına en formsuz ismi olan Kuyt'ın yerine ise sarı lacivertlilerin şampiyon olduğu 2010-2011 sezonunda Gökhan Gönül ile iyi bir ikili oluşturan ama bu sezon yaşadığı sakatlık sonrası yavaş yavaş form tutan Mehmet Topuz yeniden ilk 11'e dönecek. Kocaman'ın ilk karşılaşmasında gol bulan ve çok beğendiği Webo, Mersin İdman Yurdu karşısında da formasını sağlama aldı.


Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, yaptığı açıklamada, Fenerbahçe maçının kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Hazırlık çalışmalarına da bu yönde devam ettiklerini dile getiren Kahramanlı, şunları kaydetti:

''Şu an takımda bir sıkıntı görünmüyor. Bu maç bizim için çok önemli. Fenerbahçe güçlü bir rakip, bu yüzden kolay bir maç olmayacak. Ama biz de kolay lokma değiliz. Taraftarımızın desteğiyle bu maçı kazanacağız. Herkesten önce bizim bu galibiyete ihtiyacımız var. Sahamızdan puanlarla ayrılacağız ve tüm taraftarımızı sevindireceğiz.''

Takımda bazı oyuncuların halen sakatlığının bulunduğuna dikkati çeken Kahramanlı, bu kapsamda yeni transfer Gosso'nun yanı sıra Yattara, Mustafa Keçeli ve Ömer Aysan'ın halen sakat olduğunu vurguladı.

Maçta hangi isimlerin kadro giyeceğine teknik direktörün karar vereceğini anlatan Kahramanlı, ''Hocamız, kimin forma giymeyi hak ettiğini düşünürse, ilk 11'de onlar olacak. Maça 11 kişi çıkacağız ama belki 11 tane de birbirinden değerli futbolcu yedek kulübesinde bekleyecek. Ara transfer döneminde kadromuza dahil ettiğimiz Ozan İpek ile Lawal da hocamızın uygun görmesi halinde maça çıkabilir. Futbolcularımız hazır, ama kimin sahaya çıkacağına hocamız karar verecek'' diye konuştu.

-Taraftar tepkileri-

Kahramanlı, bazı taraftar gruplarının Fenerbahçe maçındaki bilet fiyatları nedeniyle tepki gösterilmesinin hatırlatılması üzerine, şöyle konuştu:

''Biletlerle ilgili bazı tepkiler var. Ama şunu net söylüyorum, Fenerbahçe, Galatasaray maçlarında fiyatlarını değiştiriyoruz. Bunu her şeyden önce kara borsayı önlemek ve takıma katkı olması için yapıyoruz. Arkadaşlarımızın bu konuda duyarlı olması lazım. Takımı herkesin sahiplenmesi lazım. Bizim biletlerle ilgili politikamız, bu maçtan sonra değişecek ve eski durumuna dönecek. Ama bu süreçte takımın daha iyi yerlere gelmesi için herkesin elinden geleni yapması lazım. Taraftar bizim için çok önemli. Kimse bizi sahada yalnız bırakmasın.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.