Pages

15 Şubat 2013 Cuma

Trabzonspor - Fenerbahçe Derbisi 17 Şubat

GOOGLE REKLAMLARI
Spor Toto Süper lig 22. haftasında Fenerbahçe Trabzonspor ile karşılaşacak. Derbi niteliğinde geçecek maç nefesleri kesecek. Trabzonspor Fenerbahçe maçı bilet fiyatları ne kadar. Trabzonspor Fenerbahçe'yi avni akerde konuk edecek. Fenerbahçe Trabzonspor maçına ilgi büyük. Trabzonspor Fenerbahçe maçı bilet fiyatları. Ligde kötü günler geçiren Fenerbahçe Trabzonspor karşısına galibiyet için çıkacak. Trabzonspor'da teknik direktör değişikliğinden sonra yenilgilere devam etti. Trabzonspor Fenerbahçe maçı bilet fiyatları. Fenerbahçe'de Trabzonspor'da kazanamakl istiyor kazanan kim olacak? Nefesleri kesecek maç heyecanla bekleniyor. Trabzonspor Fenerbahçe maçı bilet fiyatları ne kadar?Trabzonspor'da, teknik heyet ve oyuncuların aileleriyle birlikte yemekte bir araya geldiği bildirildi.
Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'deki yemekte Teknik Direktör Tolunay Kafkas'ın takıma yönelik konuşma yaptığı bildirildi.
Kafkas'ın konuşmasında başarıda bir bütün olmanın büyük önem taşıdığına işaret ettiği belirterek, "Biz büyük bir aileyiz. Birbirimize vereceğimiz destekle bu aile havasını güçlendireceğiz. Sık sık böyle bir araya geleceğiz. Sizin çocuklarınız bizim çocuklarımız" ifadelerini kullandığı kaydedildi.
Yemekte oyuncular ve ailelerin birbirleriyle sohbet ederek, kaynaştıkları ifade edildi.Bu haber 14 Şubat 2013,
Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, hafta sonunda Fenerbahçe ile yapacakları maçın belirleyeninin taraftarlar olacağını söyledi.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yener, Fenerbahçe ile ligde 34 maçtan birini oynayacaklarını belirterek, "Son dönemlerde iki kulüp arasında çıkan faktörler nedeniyle çok daha değişik  boyutlara varan bir Fenerbahçe maçı olacak. Özelikle ilk yarıda Saraçoğlu Stadı'nda oynadığımız maçı düşündüğünüzde çok üstün, rahat kazanabileceğimiz maçı orada berabere bitirmiştik. Umuyorum bu kez Avni Aker'de Fenerbahçe'yi  istediğimiz sonuçla yener, 3 puan alan taraf oluruz" dedi.
Trabzonspor olarak, teknik kadro, Tolunay Hocaya ve takıma güvendiklerini kaydeden Yener, "Bunlardan çok daha önemlisi maçın belirleyeni seyirci olacak. Çünkü özellikle Avni Aker'de beli tempo yaptığınızda, rakibi sıkıştırdığınızda, baskı altına aldığınızda oyunun durması her zaman rakibe avantaj sağlar. Oyun akışını  engelleyecek hiçbir müdahalede bulunmasınlar. Bir yabancı cisim atmasınlar, meşale yakmasınlar. Ama elleri patlayıncaya, boğazları yırtılıncaya kadar takımımızı teşvik etsinler. Onlarla birlikte olsunlar, onları motive etsinler. Ben bir yerde bu maçı taraftarımızın bütün lig boyunca yapacağı en önemli desteğin olacağı bir maç olarak görüyorum. Umuyorum her şey istediğimiz şekilde olur" şeklinde konuştu.
"DİLEĞİMİZ İLİŞKİLERİN NORMALLEŞMESİ"
Yener, bir soru üzerine de "Dileğimiz iki kulüp arasındaki ilişkilerin normalleşmesi" diyerek, "Mutlaka futbolda büyük kulüpler arasında rekabet olacak. Bizim Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, diğer Anadolu takımları ile rekabetimiz her zaman olacak. Çünkü diğer takımlar varsa Trabzonspor da vardır. Çünkü yarışacağınız takımlar bunlar. O bakımdan mutlaka bu sürecin bir yerde normale dönmesi lazım. Ama düşündüğünüzde bazen bazı olaylarda bu süreçte sorumlu olan kişilerin de bu hassasiyeti göstermesi lazım. Dün enteresan, basında çıkan bir haberde Sayın Federasyon Başkanının 'şike içeride ve dışarıda kapanmıştır' diye bir demecini okuduk, televizyonlarda bunları izledik. Hayretler içinde kaldım. Çünkü biz Trabzonspor Kulübü UEFA'ya yazı yazdık. UEFA da sürecin devam ettiğini, soruşturmanın henüz bitmediğini bildirdi. Futbol Federasyonu Başkanı da dün gazetelerde tamamen farklı bir şey söylüyor. O zaman burada bir kişi herhalde yalan söylüyor. Bu ya UEFA'dır ya Federasyon Başkanıdır. Ama benim isteğim şu, futbolda veya diğer konularda sorumlu yerde olan kişilerin özelikle konuşmalarında çok daha dikkatli olmaları gerekir diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
Fenerbahçe Kulübü'nden de "şike süreci kapanmıştır" biçiminde yapılan açıklamalara ilişkin olarak Yener, "Geçen İstanbul'da 'şike çalışmayı' oldu. Trabzonspor Kulübü olarak bu konuda daha önce de bizim bazı katılımlarımızı gerek yurt içinde yurt dışında takip eden Erdem Egemen yapmıştı. FIFA'nın yetkilisiyle görüştü. Sayın Şenes Erzik'in yine bu konuda söylemi var. Sürecin devam ettiğini, sürecin bitmediğin belirtti. Bunlar ortadayken kamuoyunu bu şekilde yanıltmak doğru bir şey değil. Herkes sorumluluğunun bilincinde olmalı ve bu şekilde  konuşmalı" dedi.
"AZİZ YILDIRIM, GELEBİLİR DE GELMEYEBİLİR DE"
Yener, hafta sonundaki maça Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın gelip gelmeyeceği konusunda kendilerine bir bilgi ulaşmadığını dile getirerek, "Gelebilir de gelmeyebilir de. Bu tamamen kendi takdiridir. Bir kulübün  başkanıdır. Takımı deplasmana gittiğinde de takımının maçını seyretmek son derece doğal hakkıdır. Buna herkesin saygı göstermesi lazım. Tabi ki bazı şeyleri düşünmek de sorumluluğu olan herkesin dikkat etmesi gereken hususlardan biri. Ama gelirse bizim için bir sorun yok" şeklinde konuştu.
Yener, kendi yönetim kurullarının da bu maçta bulunacağını kaydetti.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.