Pages

6 Şubat 2013 Çarşamba

Kurtlar Vadisi Pusu 181.Bölüm 7 Şubat

GOOGLE REKLAMLARI
Bu sezon, ATV ekranlarında reyting rekorları kıran Kurtlar Vadisi Pusu'da heyecan dorukta. Geçtiğimiz hafta ameliyata alınan Polat'ın yeni hali en çok merak edilen konulardan biri..
İşte Vadi'de bu hafta yanıt bulacak sorular; Yüzü tedavi edilen Polat Alemdar, eski yüzüne kavuşabilecek mi?
Hain Sencer'in planlarına ters düşen Hoca lakaplı Dışişleri Bakanı'nı nasıl bir tehlike bekliyor?
Gerçek Ak Saçlı Adil Bey namlunun ucunda... Adil Bey yaşayacak mı?
Savcı Leyla da kurşunlara hedef oluyor. Peki Leyla ölecek mi?
Kurtlar Vadisi Pusu 180. Bölümde Yaşananlar...
Kurtlar Vadisi Pusu 180. Bölümü ile yine nefesleri kesti. Vadi'nin 180. bölümü sosyal medyada da gündem oldu.
Aksiyon ve gerilimin odak noktasıhaline gelen Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde heyecan yine doruktaydı. Kurtlarvadisi pusu uzun yıllar geçmesine rağmen halen en çok izlenen ve internet’te deen çok aranan ve tıklanan diziler arasında yer almaya devam ediyor.
10 Yıllık bir süredir ekranlarıntutkusu ve vazgeçilemeyen dizisi kurtlar vadisi pusu  İlk olarak show tv de seyircisiyle buluştu vedaha sonra   kanal D ,star, atv , TNT veson olarak yine atv ekranlarına dönen dizi macerasına son sürat devam ediyor.Ele aldığı devlet , derin devlet, mafya ,dış güçler ,siyasi gibi olayları konuedinen kurtlar vadisi pusu  Tüm Türkiyede merak uyandırdı.
Kurtlar vadisi pusu yenibölümleri ile her hafta kurtlar vadisi gününde ve saatinde ekranlara geliyor.Kurtlar vadisi pusu yeni 181. Yeni bölüm fragmanı online sitemizde bulabilirsiniz.Her geçen bölümü kaçınılmaz  bir tutkuhaline gelen kurtlar vadisi yeni bölüm de nefesler yine kesilecek gibi…
Türk televizyonlarının rekortmendizisi kurtlar vadisi pusu yeni bölümleri online sitemizde habergazete.com da … Kurtlarvadisi pusu 181. yeni  bölüm fragmanı yayınlandı.Ekranların vazgeçilemeyen dizisi kurtlar vadisi pusu son bölümde , diziseverler yine unutulmayacak müthiş sahnelere tanıklık etti.
Aksiyon dizilerininrekortmen dizisi kurtlar vadisi pusu her hafta en çok izlenenler arasında… diziseverler, kurtlar vadisi pusu yu Perşembe akşamı dizi bittikten sonra birsonraki haftayı ,yani yeni bölümlerini adeta iple çekiyor. Türkiye nin fenomendizisi kurtlar vadisi pusu aksiyon , macera ve gerilimin baş mimarı olmayadevam ediyor.
Yeni sezona her zamanki gibimüthiş başlayan Türkiye nin dizisi kurtlar vadisi pusu 181. Yeni bölüm meraklabekleniyor. Kurtlar vadisi pusu 181. Yeni bölümde neler yaşanacak? Kurtlarvadisi pusu 181. Yeni bölüm her zamanki gibi kurtlar vadisi pusu gününde vesaatinde seyircisi ile buluşacak

Lale Zara'yı öldürme görevi Sencer tarafından Akif'e verildi. Akif Zara'nın ders verdiği salonun koridorunda infazı gerçekleştirdi.
İhtiyarlar Heyeti arasında uzun süredir aranan hainin Sencer olduğu, Sencer'in Aksaçlı olmayı başarmasıyla birlikte ortaya çıkmıştı.
Heyet'in başına geçtikten sonra, Adil Bey'in dış politikaları arasında yer alan, ' bölgesel güç olma ' iddiasından vazgeçmek için harekete geçen Sencer uluslararası bazı görüşmeler gerçekleştirdi. Vaatlerde bulundu.
Terörün sona erdirilmesi için yeni ve etkili bir hamle olduğuna inanılarak başlatılan müzakere süreci de Sencer'in acil eylem planları arasında yer alıyor. Sencer, süreci baltalamak için sansasyonel bir eylemle işe başladı. Lale Zara'yı öldürttü.
Sencer'in Akif'e görevi tebliğ ederken söylediği şu cümle de dikkatlerden kaçmadı: ' Fransa'daki gibi bir eylem olmayacak. '
PKK'lı üç sözde yönetici kadın Fransa'da infaz edilmiş, bu gelişme hem Türkiye hem de dünya gündemini uzun süre meşgul etmişti. Olayla ilgili çalışmalar hem Türkiye'de hem de Fransa'da halen devam etmekte.
Ancak, Fransa'daki infazın sebebi olarak, müzakere sürecini baltalamak amacıyla yapıldığı görüşü ağırlık kazanmıştı.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.