Pages

9 Şubat 2013 Cumartesi

Galatasaray - Antalyaspor 10 Şubat Macı Drogba ve Sneijder

GOOGLE REKLAMLARI

Medical Park Antalyaspor, 10 Şubat'ta deplasmanda Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde sağanak yağış altında gerçekleşen akşam antrenmanına hafif tempolu koşuyla başlayan kırmızı-beyazlı futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından istasyon çalışması yaptı. Dar alanda kısa pas çalışmasıyla devam eden idman, orta ve şut uygulaması ile sona erdi.

Tedavisine devam edilen Ömer Şişmanoğlu, antrenmana katılmadı. Milli takım kampından dönen Emrah Başsan ve sakatlığı süren Emre Güngör takımdan ayrı koşu yaparken, Deniz Barış ve sakatlığı bulunan Tita salonda çalıştı.
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'deki rakibi Medical Park Antalyaspor'u son yıllarda yenmekte zorlanıyor. Toplam galibiyet sayısı bakımından Galatasaray'ın çok gerisinde olan Medical Park Antalyaspor, son dönemde ise rakibine adeta kök söktürüyor.
Kırmızı-beyazlı ekip, Süper Lig'de Galatasaray ile yaptığı son 12 maçtan 8'inde rakibinden puan almayı başardı. İki takım arasındaki son 12 lig maçında Galatasaray 4, Medical Park Antalyaspor 3 galibiyet alırken, 5 maç da berabere sonuçlandı.
ANTALYA Spor Toto Süper Lig'de Medical Park Antalyaspor, hafta sonu deplasmanda yapacağı Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürdü.
Hasan Subaşı Tesisleri'nde teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, top sürme ve ısınma hareketlerinin ardından dar alanda kısa pas çalışması yaptı.
Kırmızı-beyazlı futbolcular, daha sonra iki gruba ayrıldı. A2 takımından da oyuncuların katıldığı ve sağanak altında yapılan antrenman, çift kale maçla sona erdi.
Kaleci Hakan ve Polat yardımcı antrenör Erdinç Erol yönetiminde bir süre takımdan ayrı çalıştıktan sonra takımla birlikte yapılan çalışmalara katıldı.
Sakatlıkları devam eden Tita, Emre Güngör fizyoterapist eşliğinde, Deniz Barış ve Ümit Milli Takımı'ndan dönen Emrah Başsan salonda çalıştı. A2 Milli Takımı'ndan dönen Murat Duruer de takımdan ayrı düz koşu yaptı.
Sakatlığı bulunan Ömer Şişmanoğlu, izinli olan kaleci Sammy antrenmana katılmadı.
Medical Park Antalyaspor, Galatasaray maçın hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.