Pages

13 Şubat 2013 Çarşamba

Muhteşem Yüzyıl 86.Bölüm 13 Şubat

GOOGLE REKLAMLARI
Sultan Süleyman Ağır Yaralı, Mustafa Tahta Çıkıyor! Muhteşem Yüzyıl 86.yeni bölümde Hürrem Sultan'ın istedikleri olmayınca deliye dönüyor, Muhteşem Yüzyıl Son bölüm özeti,
Muhteşem Yüzyıl 13 Şubat Akşamı Hareketlenecek! Muhteşem Yüzyıl 84.geçen hafta neler yaşandı Muhteşem Yüzyıl son bölümde Süleyman ölecek mi? Muhteşem Yüzyıl 86.bölümde Şehzade Mustafa tahta yürüyecek mi? Muhteşem Yüzyıl'ın Nefeskesen bölümü bu akşam 20.00'de StarTv ekranlarında sizlerle olacak. Bir yanda Şehzade Mustafa'nın tahta yürüdüğü habeleri... diğer yanda Süleyman’ın ağır yaralı olduğu haberi saraya bomba gibi düşüyor, Hürrem Sultan Mustafa' yı durdurmak için harekete geçiyor. Şehzadeleri için endişe duyan Hürrem Sultan'a Şah Sultan Destek Oluyor, Şah Sultan'a güvenmeyen Hürrem, hayati bir karar veriyor. Ancak bu kararla birlikte Hürrem’in hayatı kabusa dönüyor. Ağır bir darbe alan Hürrem, düşmanlarına karşı meydan okuyor!
Saraya gelen haberlerle birlikte saraydaki dengeler aniden değişir. Hürrem bir yandan Süleyman’a ulaşmak isterken bir yandan da Mustafa’yı durdurmak niyetindedir. Hürrem tam anlamıyla kapana kısılmıştır. Bir karar vermek zorundadır. Ya şehzadelerinin kaderini Mustafa'nın ellerine terk edecektir. Ya da kendi oğlunu tahta çıkarıp, kaderlerini kendisi çizecektir.
Şah Sultan ise gelen haberlerle birlikte derhal harekete geçer. Hürrem’in yanında görünse de Mustafa’yı destekleyeceği aşikardır. Hürrem'e, şehzadeleri kendi sarayında saklamayı teklif eder. Hürrem ise ona zerre kadar güvenmiyordur.
Hürrem şehzadelerinin emniyetini sağladığını düşündüğü anda, gelen yeni bir haberle yıkılır. Bayezıd ve Cihangir kaçırılmıştır. Deliye dönen Hürrem, evlatlarının peşine düşer. Karşılaştığı manzarayla neye uğradığını şaşırır.. Ağır bir darbe alan Hürrem derin bir sessizliğe bürünür. Düşmanları zafer kazandıklarını düşünürken, Hürrem onları birbirlerine düşürecek bir sırrı ortaya çıkarır! Hatice,Hürrem’in canını almaya kararlıyken, Süleyman hadiseden onu mesul tutuyor. Hatice hakkında verilen karar, herkesi üzüntüye boğuyor. Sefer hazırlığındaki Süleyman’a suikast düzenleniyor...
Malkoçoğlu buna engel olunca, yeni bir vazife alıyor!Şehzade Mustafa sefere katılmayacağını öğreniyor. Buna çok üzülen Mustafa hayati bir kararın eşiğine geliyor.Süleyman sefere çıkıyor. Süleyman'ın yokluğunda, Hürrem' e giden haber, saraydaki tüm dengeleri alt üst ediyor.
Hatice’nin hareme yolladığı Diana, Hürrem'i öldürmeyi başaramaz,  ancak beklenmeyen bir hamleyle, Hürrem'in takdirini kazanır. Hürrem vakit kaybetmeden her şeyi Süleyman'a anlatır. Süleyman hatice için ne karar verdi?Kanuni'nin saldırıya uğradığı haberi ortalığı karıştırdı. Şehzade Mustafa Halasının gazıyla yola çıkar tahta çıkmak için bunu duyan Hürrem kudurur.
Sarayda işler karıştı. Kanuni Sultan Süleyman çıktığı seferde saldırıya uğradı haberi ortalığı karıştırdı. Manisa Sarayından tahta çıkmak için yola çıkan Mustafa'nın infazı için Hürrem, Ayaz Paşa'ya talimat verir ama bu o kadar da kolay olmayacaktır. Mustafa'nın infazı gerçekleşecek ama bu olaydan sonra mı gerçekleşecek? Mustafa'nın tahta göz koyduğunu öğrenince Sultan Süleyman oğlunu öldürtecek mi?
Kardeş kavgası başlıyor mu?
Hürrem'in yeni planları kimin canını acıtacak?

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.