Pages

11 Şubat 2013 Pazartesi

Karadayı 18. Bölüm 11 Şubat

GOOGLE REKLAMLARI
Duruşmaya gelen torun Nazif mahkeme salonunda Mahir’i görür ve herkesi şoke eder. Mahir’in sırrını saklaması artık çok zordur.
Duruşmadaki sürpriz gelişmeler Feride’yi iyice çıkmaza sokar. Feride’nin kalemi kırması an meselesidir. Feride’nin verdiği karar sadece Nazif’in değil herkesin kaderini belirler.
Feride duruşmadan sonra Mahir’i yüreğinden silmek için şehir dışına gider. Bunu öğrenen Mahir, Feride’nin aşkını kaybetmek istemez. Turgut ise Feride’nin yaralarını sarmak ister. Her ikisi de Feride’yi kazanmak için harekete geçer.Mahir duygularını dillendirmek için Feride'nin karşısındadır. Öte yandan gerçekleri de saklamak zorundadır. Mahir'in çıkmazı, Feride'nin dönülmez bir karar vermesine sebep olur.
Duruşmaya saatler kala herkes kozlarını oynamaya başlar.
Mahir Serra'nın kaybolan ifadesinin peşine düşer. Turgut ise Nazif'i çapraz ateşe alır. Hapishanede Nazif'e büyük bir komplo kurarken, duruşmaya çağırdığı sürpriz bir tanıkla herkesi şoke eder.
Öte yandan torun Nazif dedesini kurtarmak için Yasin'den yardım ister. Ancak duruşmada dengeler değişmeye başlamıştır. Feride Nazif'in suçlu olduğuna inanmaktadır!
Duruşmaya gelen torun Nazif, mahkeme salonunda Mahir’i görerek herkesi şaşırtır. Mahir’in sırrını saklaması artık imkânsızdır. Duruşmadaki sürpriz gelişmelerin çıkmaza soktuğu Feride’nin kalemi kırması an meselesidir. Feride’nin kararı sadece Nazif’in değil herkesin kaderini belirler.
Duruşmanın ardından Feride, Mahir’i yüreğinden silip atmak için şehir dışına gider. Bunu öğrenen Mahir, Feride’nin aşkını kaybetmemek için harekete geçer. Feride için harekete geçen bir diğer isim ise, Turgut’tur.
Hepsi ve daha fazlası bu akşam Karadayı’nın 18. bölümü ile ekrana gelecek.
17. Bölümde neler yaşanmıştı…
Duygularını dillendirmek isteyen Mahir, Feride’nin karşısındadır. Ancak gerçekleri de saklamak zorundadır. Mahir’in çıkmazı, Feride’nin dönülmez bir karar vermesine neden olur. Duruşmaya sadece saatler kala herkes kozlarını oynamaya başlar. Mahir, Serra’nın kaybolan ifadesinin peşindeyken; Nazif’i çapraz ateşe alan Turgut, hapishanede Nazif’e büyük bir komplo kurar ve duruşmaya çağırdığı sürpriz tanıkla herkesi şaşırtır.
Öte yandan torun Nazif dedesini kurtarmak için Yasin'den yardım ister. Ancak duruşmada dengeler değişmeye başlamıştır. Feride, Nazif'in suçlu olduğuna inanmaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.