Pages

9 Şubat 2013 Cumartesi

Elazığspor - Beşiktaş Karşılaşması 9 Şubat

GOOGLE REKLAMLARI

Elazığ Spor Güvenliği Kurulu, 9 Şubat Cumartesi günü oynanacak Sanica Boru Elazığspor-Beşiktaş karşılaşması için alınan tedbirleri açıkladı.Elazığ Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, İl Spor Güvenliği Kurulu’nun Valilik Toplantı Salonu’nda Vali Muammer Erol başkanlığında kurul üyelerinin katılımıyla toplandığı belirtildi.Toplantıda 27 Ocak’ta oynanan Sanica Boru Elazığspor-Trabzonspor maçında görülen eksiklikler ve aksaklıkların değerlendirildiği kaydedilen açıklamada, Elazığ Atatürk Stadı’nda cumartesi saat 19.00’da oynanacak Sanica Boru Elazığspor-Beşiktaş maçının öneminden dolayı birtakım tedbirler alındığı ifade edildi.

Maç için alınan tedbirler şu şekilde sıralandı: ”Stadyum giriş kapıları saat 15.00’te açılacaktır. Maça gelecek biletli seyircilerin olası yığılmalara karşı maçın başlama saatinden en az 1-2 saat önceden gelip yerlerini almaları gerekmektedir. Resmi araç dahil hiçbir araç protokol kapısı önüne alınmayacak ve park yapamayacaktır. Protokol bileti bulunmayanlar kesinlikle protokol tribününe alınmayacaktır. Protokol tribününde kendine ait numarada oturmayanlar kaldırılacak, gerektiğinde dışarı çıkartılacaklardır. Protokol VIP ikram odasına, maçın devre arasında sadece protokol tribününde yerini alan misafir takım üyeleri alınacaktır. Protokole gelen siyasi ve üst düzey yöneticilerin yanında gelen görevliler veya misafirleri, biletleri olmadığı takdirde protokol tribününe alınmayacaklardır.”Sanica Boru Elazığspor camiası, Cumartesi günü evinde oynayacağı Beşiktaş maçına 3 puan gözüyle bakıyor. Kulüp başkanı Selçuk Cengiz Öztürk, Beşiktaş maçında futbolcularına güvendiğini ve amaçlarının galip gelmek olduğunu söyledi. Ligin ikinci yarısı ile birlikte ilk 3 haftada Fenerbahçe, Trabzonspor ve Kasımpaşa gibi çok önemli rakiplerle mücadele ettiklerini belirten Öztürk, ilk 3 haftanın daha anlamlı olması ve ligde kalma hedeflerine bir adım daha yaklaşmak için Beşiktaş maçından galibiyet ile ayrılacaklarına inandıklarını söyledi. Yakaladıkları çıkışı Beşiktaş maçı ile devam ettirmek istediklerini belirten Öztürk, "Saha ve seyirci avantajımızı kullanmak istiyoruz. Takımda moraller üst seviyede, son haftalarda taraftarlarımızla bütünlük ve coşku yakaladık. Ligin büyük takımlarından Beşiktaş'ı Elazığ'da ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız" dedi.  Sanica Boru Elazığspor'un tecrübeli futbolcusu Sinan Kaloğlu, daha önce formasını giydiği Beşiktaş maçının zor geçeceğini belirterek, "Beşiktaş'a karşı daha önce gollerim oldu. Bu maçta da gol atmak istiyorum. Tek hedefimiz maçtan 3 puanla ayrılmak" dedi.
İl Spor Güvenliği Kurulu, Vali Muammer Erol başkanlığında kurul üyelerinin katılımı ile bir toplantı düzenledi. Güvenlik kurulunun, Beşiktaş maçıyla ilgili aldığı tedbirler şöyle açıklandı:  "Stadyum giriş kapıları saat 15.00'te açılacaktır. Maça gelecek biletli seyircilerin maçın başlama saatinden en az 1-2 saat önceden gelip yerlerini almaları, aksi halde geçmiş haftalarda olduğu gibi maç saatine yakın saatte gelen seyircilerin aşırı yığılmalara sebebiyet verdiği, bunun da gerek güvenlik açısından ve gerekse seyircilerin mağduriyetlerine sebep verdiği görülmektedir. Bu nedenle seyircilerin daha duyarlı olmaları gerekmektedir. Resmi araç dahil hiçbir araç protokol kapısı önüne alınmayacak ve park yapamayacaktır. Protokol bileti bulunmayanlar kesinlikle protokol tribününe alınmayacaklardır. Protokol tribününde kendine ait numarada oturmayanlar gerektiğinde dışarı çıkartılacaklardır. Protokol VIP ikram odasına maçın devre arasında sadece protokol tribününde yerini alan misafir takım üyeleri alınacaktır. Bunların haricinde protokol tribününde olanlar alınmayacaktır. Protokole gelen siyasi ve üst düzey yöneticilerin yanında gelen görevli veya misafirlerinin biletleri olmadığı takdirde protokol tribününe alınmayacaklardır."

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.