Pages

5 Şubat 2013 Salı

Benim İçin Üzülme 14.Bölüm 5 Şubat

GOOGLE REKLAMLARI
Buke'nin peşinden Karsa giden Niyazi ve Harun burada karşı karşıya gelirler. İkiside Buke'yi çılgınlar gibi seven bu iki genç yine kavgaya tutuşurlar.  Niyazi ve Buke'nin  kavuşmasının yine imkansız göründüğü fragmanda Emine yine telefonla da olsa Buke'yi ağlatmaya başarıyor

Benim İçin Üzülme dizinin 14. bölümü hakkında ATV'nin resmi internet sitesinde şu ifadeleri yer verildi.

Kars'ta karşı karşıya gelen Niyazi ve Harun bu sefer kıyasıya bir kavgaya tutuşurlar. Acaba kim ayakta kalacaktır? Niyazi, Buke'yi de alıp onunla birlikte Hopa'ya dönmek ister. Ancak bunu başarabilecek midir? Niyazi ile Harun'un varlığı köyde huzursuzluk yaratır. Bu durum Buke ve Davut'u önemli bir karar vermeye zorlar. Acaba bu karar ne olacaktır? Nermin oğlunun başına kötü bir şey gelmesinden endişelenmektedir. Nermin haklı mı çıkacaktır? Şahin ise kendisini Bahar'a affettirmeye çalışırken Bahar, Şahin ve Sinan'ın yolu bir kez daha kesişir. Ancak onları çok kötü bir sürpriz beklemektedir.
Benim İçin Üzülme farklı konusuyla salı akşamlarının en çok izlenen dizisi olmayı başardı. 29 Ocak Salı akşamı 13.bölümü ile yine izleyenleri ekranlara kitleyecek.

Nermin ve Fatma'nın planı işe yaradı ve Buke gözyaşları eşliğinde Niyazi'den vazgeçti. Buke babasıyla Kars'a döndü. Döndü dönmesine ama artık Kars'ta Buke'ye dar gelecektir. Etrafındaki insanlar rahat bırakmayacaktır Buke'yi.. Yayılan dedikodular Buke'yi çok üzecektir. Bu arada Kars'a Buke'nin arkasından giden Harun Buke'yi bulunduğu bu durumdan kurtaracak mı? Buke kötü geçirdiği bu günlerden Harun'a tutunarak mı çıkacak?

Niyazi ise deliye dönmüştür. Biranda herşeyden vazgeçen Buke'nin neden böyle bir karar aldığı anlayamaz. Yıkılır.. Nermin eve dönüş yapar. Oğlunu yeniden kazanmak ister ama Niyazi annesine karşı çok serttir. Bakalım Niyazi de Kars'a gidecek mi? Buke için savaşını sürdürecek mi yoksa vazmı geçecek?

Diğer yandan Bahar ve Sinan arasında tehlikeli yakınlaşma başlar. Irmak bu yakınlaşmayı fark eder. Bunu fark eden diğer kişi de Şahin Bey olacak.. Bakalım bu yasak aşk Bahar ve Sinan'ın başına nasıl belalar getirecek?

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.