Pages

4 Şubat 2013 Pazartesi

Karadayı 17. bölüm 4 Şubat

GOOGLE REKLAMLARI
Mahir Serra’nın kaybolan ifadesinin peşine düşer. Turgut ise Nazif’i çapraz ateşe alır. Hapishanede Nazif’e büyük bir komplo kurarken, duruşmaya çağırdığı sürpriz bir tanıkla herkesi şoke eder. Mahir duygularını dillendirmek için Feride’nin karşısındadır. Öte yandan gerçekleri de saklamak zorundadır. Mahir’in çıkmazı, Feride’nin dönülmez bir karar vermesine sebep olur.
Duruşmaya saatler kala herkes kozlarını oynamaya başlar. Mahir Serra’nın kaybolan ifadesinin peşine düşer. Turgut ise Nazif’i çapraz ateşe alır. Hapishanede Nazif’e büyük bir komplo kurarken, duruşmaya çağırdığı sürpriz bir tanıkla herkesi şoke eder.
Öte yandan torun Nazif dedesini kurtarmak için Yasin’den yardım ister. Ancak duruşmada dengeler değişmeye başlamıştır. Feride Nazif’in suçlu olduğuna inanmaktadır!Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu ve Bergüzar Korel'in paylaştığı dizi Karadayı 17. bölümle izleyicilerini çok fazla heyecanlandıracağa benziyor.
İşlerin karıştığı dizide Hakime Hanım Mahir'in mahkemeye çıkarılmasını istiyor ve bu durumda Salih İpek'in yani Mahir Kara'nın bir kimliği seçmesine gerek kalıyor. Ya o mahkemeye çıkarak Mahir Kara olduğunu gösterecek, ya da daha değişik bir yönetem bularak Salih İpek olan yalancı kimliğini koruyacak.Mahir Kara, Feride'nin bir arkadaş ile yemeğe çıkması karşısında çılgına dönmüş ve soluğu onların yemek yediği lokantada almıştı. Karadayı yeni bölüm fragmanı Mahir'in kıskançlık krizine girdiği ve Feride'ye olan duygularını açıkça itiraf ettiği noktadan başlıyor..
Çünkü Nazif Kara'nın askerden gelen küçük oğlu, gazetede babası hakkında çıkan olumsuz haber nedeni ile Feride'nin kardeşi Melih'i döverek hastanelik ediyor. Bu haberi alan Feride Hakim hemen Nazif Kara'nın oğlunun gözaltına alınması için emir veriyor.
Nazif Kara ile ilgili dosyayı Trabzon'da isteyen Savcı Turgut'un planları gayet iyi işliyor. Nazif Kara'yı iyice zor durumda bıracak deliller elde eden Savcı Turgut günü gelen davadan oldukça umutlu.
Feride Hakim, Nazif Kara hakkında ne karar verecek? Mahir babasını kurtarmak için Kibrit Yasin'i ifade vermeye razı edebilecek mi? Mahir'in Melih'i döven kardeşine tepkisi ne olacak? Araları bozulan Mahir ile Feride'ni arası düzelecek mi? Sanık olarak mahkemey gelen Mahir ne diyecek? Mahir'i sanık sandelyesinde göreb Feride nasıl bir tepki gösterecek?
İşte tüm bu sorular cevaplarını 4 Şubat 2013 Pazartesi akşamı ATV ekranlarında yayınlacak Karadayı dizisinin yeni bölümünde bulacak.


0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.