Pages

16 Şubat 2013 Cumartesi

Yetenek Sizsiniz Türkiye 16-17 Şubat

GOOGLE REKLAMLARI
Ekranların sevilen yarışması Yetenek Sizsiniz Türkiye’de farklı yeteneklerin eğlence ve heyecan dolu performansları devam ediyor.Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Sergen Yalçın jüri koltuğunda…Seyirci oyları yarı finali belirliyor
İlk turda jüriden geçer not alarak finale kalan yarışmacılar, yeni performanslarıyla seyircileri etkileyip, puanları toplamaya çalışacak.
Alp Kırşan’la sahne arkası heyecanı…
Birbirinden iddialı shovları ve Alp Kırşan’ın sunumuyla “Yetenek Sizsiniz Türkiye” Perşembe, Cumartesi ve Pazar Star’da.Star TV ekranlarında yayınlanan Acun Ilıcalı'nın hazırlayı sunduğu 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' yarışmasında yine birbirinden ilginç yarışmacılar geceye renk kattı.
Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Sergen Yalçın'ın jüri üyleiğini yaptığı 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' yarışması ilginç yetenekleri keşfetmeye devam ediyor.
Yaser Koçak sergilediği illüzyon gösterilerisi ile Yetenek Sizsiniz Türkiye'de salondaki seyircilerden yüzde 31 oy alarak yarışmadan elendi. Yetenek Sizsiniz Türkiye programı star tv ekranlarında haftada 3 kez yayınlanıyor bildiğiniz gibi. Bu hafta göze batan olay ise hülya avşarın bateri şovuydu.
Bir anda Yarışmacı Erdal Erdoğan performansı öncesi sahneye fırlayan Hülya Avşar baterinin başına geçince salonu kahkahalara boğdu adeta.
İlk turda jüriden geçer not alarak finale kalan yarışmacılar, yeni performanslarıyla seyircileri etkileyip, puanları toplamaya çalışıyor.
Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Sergen Yalçın'ın jüri koltuğunda olduğu Yetenek Sizsiniz, Türkiye'nin ilginç yeteneklerini keşfediyor.
Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Sergen Yalçın Türkiye'nin yeteneklerini aramak üzere birçok şehri geziyor. Türkiye'nin yetenekleri ise, Türkiye'nin en yeteneklisi olduklarını kanıtlamak için kıyasıya yarışıyor.
Sahne arkasında ise Alp Kırşan yer alıyor.
Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin e birbirinden eğlenceli yarışmacıları geceye renk kattı.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.