Pages

24 Şubat 2013 Pazar

Galatasaray Orduspor Karşılaşması 25 Şubat

GOOGLE REKLAMLARI
Spor Toto Süper Lig Lideri Galatasaray Orduspor'u konuk ediyor.25 Şubat Pazartesi günü TT Arena'da saat 20:00 da başalayacak.
Hafta içi kendi sahasında ağırladığı Schalke 04 karşısında berabere kalan Galatasaray lig de kayıp yaşamak istemiyor.Takipçileri ile arasında olan puan farkının kapanmamasını isteyen lider Galatasaray Orduspor engelini aşma peşinde.Galatasaray da cezası henüz bitmeyen Melo cezalı. Geçtiğimiz sezonun flaş takımı Orduspor ise geçen sezonu arıyor.İlerleyen haftalarda korkulu rüya görmek istemeyen Orduspor TT Arena'da puan ve puanlar almak istiyor.
Galatasaray Spor Toto Süper lig de 43 puanla lider durumda Ordsspor ise 26 puanla 14.sırada
Karşılaşmanın hakemi ise Serkan Çınar.
Spor toto süper ligin 23. haftasında Galatasaray kendi sahasında Orduspor ile karşı karşıya gelecek... Galatasaray Orduspor Maçı 25 Şubat 2013 Pazartesi akşamı saat 20:00'dan itibaren lig tv ekranlarından naklen yayınlanacak...
Galatasaray tekrar lige dönüyor. En yakın rakibi Fenerbahçe'nin 6 puan önünde rahat bir konumda bulunan lider, sahasındaHector Cuper'in Orduspor'unu konuk ediyor.
Didier Drogba ve Wesley Senijder'in gelişiyle ciddi bir hava yakalayan, bunun yanında hücum hattının oldukça güçlerinden sarı-kırmızılılar, Karadeniz ekibi karşısında herhangi bir sürpriz yaşamak istemiyor. Ligin ilk yarısında namağlup gittiği Orduspor deplasmanında şok bir mağlubiyet alan Fatih Terim'in öğrencileri bu kez çok daha dikkatli olacaktır.
Rakip Orduspor ise uzun süre kötü performans sergilediği ligde son haftalarda çok daha dengeli bir futbol oynuyor. Geçen hafta İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında galibiyeti son anda kaçıran ancak puan almayı başaran Orduspor, alt sıralardan az da olsa uzaklaşmış durumda. Onlar için bu maçtaki hedef ilk maçta olduğu gibi bir sürprizin altına imza atarak daha da fazla rahatlamak olacaktır.Teknik direktör Fatih Terim yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri’nde basına kapalı yapılan antrenmanı futbolcuların, ısınma bölümünün ardından pas ve taktik çalışmalarıyla tamamladıkları belirtildi. Sarı-kırmızılı takımda, mide rahatsızlığı bulunan Çağlar Birinci’ye Ulus Liv Hospital’da muayenesinin ardından endoskopi yapıldığı, oyuncunun günü istirahatle geçirdiği aktarıldı. Çağlar’ın yarınki antrenmana katılabileceği ifade edildi.Bu arada, Galatasaray’ın geçen sezon Türk Telekom Arena’da Fenerbahçe ile oynadığı Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu maçının devre arasında geçirdiği kalp krizi sonucu 25 yaşında hayatını kaybeden sarı-kırmızılı taraftar Fatih Çalışkan’ın babasının da antrenmanı izlediği bildirildi.
Baba Ramiz Çalışkan’ın, antrenmanı takip edip, teknik direktör Fatih Terim ve yönetim kurulu üyesi Abdurrahim Albayrak’la bir araya geldiği belirtildi. Terim’in, imzaladığı Galatasaray formasını Çalışkan’a hediye ettiği kaydedildi.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.