Pages

19 Şubat 2013 Salı

Porto - Malaga 19 Şubat Şampiyonlar Ligi Karşılaşması

GOOGLE REKLAMLARI
Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon hiç yenilgi almadan yoluna devam eden Malaga, bu serisini Porto karşısında da sürdürmek istiyor. Teknik direktör Manuel Pellegrini bu maçta iki as beki Eliseu ve Jesus Gamez'den yoksun olarak takımını sahaya sürecek. Athletic Bilbao maçında oynamayan Martin Demichelis'in de bu maçta yerini alması bekleniyor.Portekiz temsilcisi ligdeki son maçını 4 gün önce yaptı ve bu bakımdan son maçından 3 gün sonra sahaya çıkacak olan rakibinden 1 gün fazla dinlenme şansı buldu. Hücumdaki etkili silahlardan James Rodriguez'in ilk 11'deki yerini alması beklenirken Vitor Pereira'nın geri dörtlüyü her zaman olduğu gibi Danilo, Otamendi, Mangala ve Alex Sandro ile kurması bekleniyor.* Tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Malaga, turnuvada yoluna namağlup devam ediyor.
* Malaga, Avrupa arenasında deplasmanda oynadığı toplam 12 maçtan sadece 1'ini kaybetti.
* Malaga'nın Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son 3 karşılaşma da berabere bitti.
* Malaga, Avrupa arenasında oynadığı toplam 24 maçtan sadece 1'ini kaybetti.
* Malaga, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde maçların ilk yarılarında hiç gol yemeyen tek takım.
* Porto, Avrupa Kupaları'nda İspanyol rakiplerle oynadığı toplam 37 maçtan 12'sini kazanırken, 5 beraberlik ve 20 mağlubiyet aldı. Portekiz'deki maçlarda ise 7 galibiyet, 7 mağlubiyet ve 3 beraberlik elde etti.
* Porto, Şampiyonlar Ligi'nde İspanyol rakiplerle oynadığı son 7 maçta da yenilgi yüzü görmedi.
* Porto, Şampiyonlar Ligi'nde elemeli turlarda evinde oynadığı 11 maçtan sadece 1'ini kaybetti.
* Porto, Avrupa arenasında evinde oynadığı son 10 maçtan 7'sini kazandı.
Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon hiç yenilgi almadan yoluna devam eden Malaga, bu serisini Porto karşısında da sürdürmek istiyor. Teknik direktör Manuel Pellegrini bu maçta iki as beki Eliseu ve Jesus Gamez'den yoksun olarak takımını sahaya sürecek. Athletic Bilbao maçında oynamayan Martin Demichelis'in de bu maçta yerini alması bekleniyor.
Portekiz temsilcisi ligdeki son maçını 4 gün önce yaptı ve bu bakımdan son maçından 3 gün sonra sahaya çıkacak olan rakibinden 1 gün fazla dinlenme şansı buldu. Hücumdaki etkili silahlardan James Rodriguez'in ilk 11'deki yerini alması beklenirken Vitor Pereira'nın geri dörtlüyü her zaman olduğu gibi Danilo, Otamendi, Mangala ve Alex Sandro ile kurması bekleniyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.