Pages

26 Şubat 2013 Salı

Fenerbahçe - 1461 Trabzon Türkiye Kupası 27 Şubat

GOOGLE REKLAMLARI
Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 6. ve son hafta maçında yarın 1461 Trabzon ile Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde, Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamladı.
Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde başlayan ve 1 saat 15 dakika süren antrenman basına kapalı gerçekleştirildi. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan oyuncular, 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından antrenmanı taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamladı. Kasımpaşa maçının ilk on birinde yer alan oyuncular, 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasından sonra dinlenmeye yönelik çalışmalarla antrenmanı tamamladı.
Dirk Kuyt, çalışmalarını salonda kendisine uygulanan özel program dahilinde sürdürürken özel işleri nedeniyle günü izinli geçiren Moussa Sow, Joseph Yobo ve Egemen Korkmaz antrenmana katılmadı.
1461 Trabzon maçının hazırlıklarını tamamlayan sarı - lacivertli ekibin oyuncuları yarın tesislerde saat 14.00'te verilecek öğle yemeğinde bir araya gelmek üzere tesislerden ayrıldı.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.