Pages

6 Şubat 2013 Çarşamba

Yetenek Sizsiniz Türkiye 7 şubat

GOOGLE REKLAMLARI
Yetenek Sizsiniz Türkiye, 10 Ekim 2009'da Show TV'de yayınlanmaya başlayan Acun Medya tarafından yapılan yetenek yarışması. 2012'de Acun Medya olarak Show TV ile yollarını ayırma kararı alan Acun Ilıcalı, diğer iki yapımıyla birlikte Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin de Star TV'ye geçtiğini duyurdu.Yarışmacılar yeteneklerini sergileyerek büyük para ödülü olan 250.000 TL'yi kazanmaya çalışırlar. Yeteneklerde sınırlama yoktur. Herhangi bir yeteneği olduğunu düşünen kişi ya da kişiler yarışmaya katılabilir. Final'de yarışma birincisi SMS sistemi ile belirlenir.
6 hafta süren yarı finallerin her birinde 12 yarışmacı yarışacak ve kazanacak yarışmacıları seyirci SMS'leri belirleyecek. Her yarı final bölümünden 2 yarışmacı olmak üzere toplamda finale 12 yarışmacı yükselecek.
İlk sezon 10 Ekim 2009'da Show TV'de yayınlanmaya başlamıştır. Yarışmanın ilk 2 bölümünde jüriler Acun Ilıcalı, Ali Taran ve Oylum Talu'ydu. 2. bölümden sonra Oylum Talu'nun yerine Hülya Avşar gelmiştir. Birinci sezonun şampiyonu Bilal-Uğur olmuştur.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.