Pages

4 Kasım 2012 Pazar

CFR Cluj - Galatasaray Şampiyonlar ligi kader Maçı 7 kasım

GOOGLE REKLAMLARI
Galatasaray şampiyonlar liginde 4.maçında Romanya temsilcisi Cluj ile karşılaşacak mücadele 7 kasım günü saat 21:45 te dsmart'tan yayınlanacak.İlk maç İstanbulda oynanmış ve ıslak zeminde zorlu mücadele 1-1 sona ermişti.

Galatasaray şampiyonlar liginde 4.maçında Romanya temsilcisi Cluj ile karşılaşacak mücadele 7 kasım günü saat 21:45 te dsmart'tan yayınlanacak.İlk maç İstanbulda oynanmış ve ıslak zeminde zorlu mücadele 1-1 sona ermişti.Galatasaray bu maçı kazanarak 3 puana ulaşmak istiyor.
Portekiz'de Vitoria Guimaraes ve Sporting'i çalıştırdıktan sonra geçen yıl Hearts ile İskoçya Kupası'nı alan Paulo Sergio imzasının ardından, "Ben çok alçakgönüllü bir insanım. Sadece işime bakarım. Başarılar çalışmanın ardından gelir" dedi.
Cluj, Romanya Ligi'nde 13 maçta topladığı 19 puanla lider Steaua Bükreş'in 13 puan arkasında 7. sırada yer alıyor. Sergio, Cluj'un ligdeki yeri için "Yerimiz pek iyi gözükmüyor. Fakat şu an ligdeki sıramızı düşünmemize gerek yok" açıklamasını yaptı.
Geçen hafta Galatasaray ile oynadığı grup mücadelesini, uzun süre 10 kişiyle devam etmesine karşın 1-1'lik beraberlik ile sonuçlandıran Cluj'da teknik direktör Ioan Andone görevinden ayrılmıştı.
EN TEHLİKELİ ADAM
Pantelis Kapetanos
Geçen yıl takıma gelen 29 yaşındaki oyuncu, bir sakatlık yaşasa da yeniden takıma adapte olması ve kendini göstermesi uzun sürmedi.
Yunanistan'ın Avrupa'da oynayan en verimli oyuncularından biri olan Kapetanos, 2014 Dünya Kupası elemeleri öncesinde Şampiyonlar Ligi'nde kendini göstermek isteyecektir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.