Pages

4 Kasım 2012 Pazar

Fenerbahce - AEL Limassol Maçı 8 kasım

GOOGLE REKLAMLARI
F.Bahçe’nin 8 Kasım’da AEL ile oynayacağı Avrupa Ligi maçında dünyanın gözü, Türkiye’nin üzerinde olacak 8 Kasım'da Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Güney Kıbrıs temsilcisi AEL Limassol'u ağırlayacak olan Fenerbahçe'de bu maç için hazırlıklar son sürat devam ediyor.

F.Bahçe'nin 8 Kasım'da AEL ile oynayacağı Avrupa Ligi maçında dünyanın gözü, Türkiye'nin üzerinde olacak. Sadece F.Bahçe değil, Türkiye bu maçta uluslararası arenada büyük bir sınavdan geçecek. F.Bahçe yönetimi, Türkiye'nin bu medeniyet testini başarıyla geçmesi için gerekli tüm çalışmaları başlattı. 8 Kasım'da Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karakter özelliğimiz olan Türk misafirperverliğinden örnekler sergilenecek. Akşam Gazetesi'nden Alaattin Metin de Fenerbahçe'nin AEL Limassol için özel bir hazırlık yaptığını ve Güney Kıbrıs temsilcisini en iyi şekilde ağırlayacağını ifade etti. Metin, kaleme aldığı haberinde şu ifadeleri kullandı; "AEL yönetimi ile Güney Kıbrıs güvenlik güçleri, F.Bahçe kafilesine Ada'ya ayak bastığı andan itibaren büyük itibar gösterdi. F.Bahçe'yi havalimanında Rum yöneticiler karşıladı. Sarı-Lacivertliler, pasaport kontrolünden hiç bekletilmeden hemen geçti. Kafile, otele ve stada gidip gelirken yollar trafiğe kapandı, güvenlik tedbirleri alındı. AEL Başkanı Andreas Sofocleous, Başkan Aziz Yıldırım ve F.Bahçeli yöneticileri çok sıcak ağırladı, birlikte yemek yiyip, hediyeler verdi. Yıldırım bu jestlerin altında kalmayacak. Rumlar'a Fair Play'lik jest yapacak.

ETiLER'DE TÜRK KEBABI YiYECEKLER

İstanbul sevdalısı olan AEL Başkanı Sofocleous ile yöneticileri, Ayasofya'yı gezmek istedi. F.Bahçeli yöneticilerden yardım talep etti. F.Bahçe yönetimi de Topkapı Sarayı Müdürlüğü'nden gezi için özel izin istedi. Rumlar'a ayrıca Boğaz gezisi düzenlenecek. Son dönemin gözde mekanı Nusr-Et'in ünü, Ada'ya kadar ulaşmış. Başkan Sofocleous, Nusr-Et'e de gitmek istedi. Sarı-Lacivertli yöneticiler, Rumlar'a et ziyafeti de çekecek."

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.