Pages

19 Kasım 2012 Pazartesi

Galatasaray Manchester United maçı kadroları 20 kasım

GOOGLE REKLAMLARI
Şampiyonlar ligi H Grubu ilk maçında Galatasaray Manchester United ile Türk Telekom Arena stadında karşılaşacak. Galatasaray Manchester United Maçı hangi kanalda ve Manchester United-Galatasaray Maçını yayınlayan kanallar gibi detaylara göz atabilirsiniz.
En büyük oragizasyon UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki temsilcimiz Galatasasaray (H) Grubu’ndaki maçında 20 Kasım 2012 Salı günü İngiliz devi Manchester United ile karşılaşıyor. TT Arena Stadı’nda oyananacak Manchester United Galatasaray maçı 20 Kasım 2012 Salı günü Türkiye saati ile 21.45′te başlayacak. Bu önemli mücadeleyi Alman hakem Wolfgang Stark yönetecek.

Galatasaray, Manchester ile oynayacağı maç ile Avrupa kupaları tarihindeki 242. maçına çıkacak. Avrupa kupalarındaki en başarılı Türk takımı olan Galatasaray, şu ana kadar oynadığı 237 maçta 90 galibiyet ve 85 yenilgi alırken, 62 karşılaşmada ise eşitliği bozamadı. Bu karşılaşmalarda rakip ağlara toplam 334 gol göndermeyi başaran Cim Bom, kalesinde ise 337 gol gördü. Ayrıca sarı-kırmızılı ekip UEFA Kupası ile UEFA Süper Kupa’yı müzesinde bulunduran tek Türk takımı. Manchester United maçında Galatasaray 764, teknik direktör Fatih Terim ise sarı-kırmızılı takımın başında 3 bin 196 gün sonra ilk kez Avrupa kupası maçına çıkacak.Hazırlıkların 19 Kasım akşamı Florya Metin Oktay Tesisleri’nde tamamlayan sarı-kırmızılı ekip, maç saatini beklemeye başladı.
Galatasaray’ın UEFA Şampiyonlar Ligi’nde bugün deplasmanda Manchester United ile yapacağı karşılaşma, Türk ekiplerinin İngiliz takımlarıyla Avrupa kupalarındaki 61. maçı olacak.
Türk ve İngiliz futbol takımları arasında bugüne dek yapılan 59 maçın 16′sını Türk, 28′ini ise İngiliz ekipleri kazanırken, 15 karşılaşma da berabere sonuçlandı. Türk takımları, attıkları 55 gole karşılık kalelerinde toplam 96 gol gördü.

Galatasaray 2000 yılındaki UEFA Kupası final maçında bir diğer İngiliz devi Arsenal ile karşılaşmış, normal süre ve uzatma bölümü golsüz eşitlikle tamamlanırken, sarı-kırmızılılar penaltı atışları sonucunda 4-1′lik sonuçla kupayı İngilizlerin elinden almıştı.
Galatasaray‘ın Şampiyonlar Ligi için UEFA’ya bildirdiği 25 kişilik oyuncu listesinde yer alan 14 futbolcu daha önce UEFA Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etti. Sarı-kırmızılı takımda Cris, Emmanuel Eboue, Hamit Altıntop, Milan Baros, Sabri Sarıoğlu, Felipe Melo, Burak Yılmaz, Albert Riera, Johan Elmander, Sercan Yıldırım, Gökhan Zan, Nordin Amrabat, Aydın Yılmaz ile Hakan Kadir Balta daha önce Şampiyonlar Ligi’nde oynayan isimler oldu.
GALATASARAY: FERNANDO MUSLERA, HAKAN BALTA, CRİS GOMEZ, SEMİH KAYA, EMMANUEL EBOUE HAMİT ALTINTOP, SELÇUK İNAN, FELİPE MELO, NORDİN AMRABAT (BURAK YILMAZ), JOHAN ELMANDER, UMUT BULUT
MANCHESTER UNITED: DAVİD DE GEA, RAFAEL DA SİLVA, PATRİCE EVRA, RİO FERDİNAND, NEMANJA VİDİC, LUİS LENCİA, MİCHAEL CARRİCK, TOM CLEVERLEY, SHİNJİ KAGAWA, DANNY WELBECK, VAN PERSIE

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.