Pages

28 Aralık 2012 Cuma

Huzur Sokağı 16. Bölüm 28 Aralık Cuma Selin Demiratar, Kutsi, Güven Hokna, Sinem Öztürk

GOOGLE REKLAMLARI
Huzur Sokağı 16. Bölüm 28 Aralık Cuma Selin Demiratar, Kutsi, Güven Hokna, Sinem Öztürk.Bambaşka dünyaların insanları olan Feyza ve Bilal'in ölümsüz aşkını anlatacak olan dizide Feyza'yı Selin Demiratar, Bilal'i ise Kutsi canlandırıyor.Huzur Sokağı cuma akşamlarının en çok izlenen dizisi olmaya devam ediyor. Feyza ve Bilal'in aşkı umutsuzluğa doğru gidiyor. Rezzan kurtuldu ama bu durum Feyza'yı umutsuzluğa sürükledi.
Kerim'in hain planı Bilal'in canını acıtmayı başardı. Kerim intikamına kan bulaştırcı. Biran önce Bilal'den kurtulmaya çalışan Kerim kiralık katil ile bu işi temizleyeceğini düşündü. Kiralık katil Bilal yerine Rezzan'ı vurunca işler karıştı. Rezzan kanlar içinde hastaneye kaldırıldı. Bilal perişan kardeşinin bu durumundan kendini suçlu hisseder. Neyse ki Rezzan zor da olsa hayatta kalmayı başardı. Başarılı geçen amaliyatın ardından gözlerini açan Rezzan sevdiklerine derin bir nefes aldırdı.
Bu gergin bekleyişde Feyza ve Şükran Bilal'i yalnız bırakmadı. Şükran ise artık tavırlı ve kararlı Bilal'i gönlünden çıkaracak ama bu durum Şükran için çok zor olacak.
Hastaneye ifade için gelen polislerin Bilal'e yöneltiği sorular Feyza'nın babasına olan kinini arttırır. Bu silahlı saldırıyı babasının yaptırdığını düşünen Feyza babası hakkında savcılığa suç duyrusunda bulunur. Bütün cesaretini toplayarak Rezzan'ı ziyarete giden Feyza'yı Kevser kovmaktan beter eder. Bu durumdan çok kötü etkilenen Feyza artık Bilal'i hayatından çıkarma kararı alır.
Feyza, Selim ile sarmaş dolaş görününce Bilal'in kendisinden vazgeçeceğini düşünerek hayatının hatasını yapar. Feyza'yı bu durumda gören Bilal'in dünyası kararır ve artık Feyza'yı hayatından çıkarır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.