Pages

30 Aralık 2012 Pazar

Karadayı 13. Bölüm 31 Aralık

GOOGLE REKLAMLARI
Karadayı dizisi her hafta pazartesi günleri heyecanla beklenmektedir. Her hafta yeni bölümleri için herkes internet başında karadayı yeni bölüm fragmanı’nı aramaktadır. Karadayı dizisi bu hafta yılbaşı var diye pas geçip geçmediği ise merak konusu. Kurtlar vadisi pusu ve bir çok dizi yeni bölümlerini yayınlamazken karadayı dizisi bu hafta yeni bölüm ile izleyenlerine güzel bir akşam yaşatacak mı?

Karadayı dizisi her hafta pazartesi günleri atv ekranlarında heyecanla bekleniyor. Karadayı 13.bölüm fragmanı atv ekranlarda henüz çıkmadı. Fakat Karadayı yayınlanacağı tarihte kim 500 milyar ister yılbaşı özel bölümü yayıınlanacağından dolayı karadayı 13.yeni bölüm olmayacak gibi gözüküyor. karadayı dizisi yeni bölüm olmaması nedeni ile karadayı hayranları üzülmüş durumda. Karadayı yeni bölüm heyecanı her geçen gün artıyor.


Karadayı dizisi bu hafta yayınlanmayacak. Yılbaşı olduğu için atv kanalında karadayı yeni bölüm yerine kim 500 milyar istemezki programı yayınlanacak. Karadayı yeni bölüm bir sonraki haftaya kaldı diyebiliriz.

Karadayı son bölüm özetinde neler yaşanmıştı


Karadayı son bölüm ’de Feride’yi bu davanın savcısı olmaktan alıkoyacağını söyleyen Feride şimdi ne yapacak? Turgut gerçekten Feride’den vazgeçecekmi? Bütün hepsi bu haftanın en çok beklenen dizisi olan Karadayı 12. Bölümünde. Turgut oldukça kararlı Feride’yi Nazif Kara davasından almaya. Bu oldukça ağır gelir Feride’ye ve Feride eğer davadan el çektirilirse mesleği bırakmaya karar verir. Mahir sebep olduğu bu durum yüzünden çok kızgındır.


karadayı dizisinde Ayten ve Mahir artık büyük bir çıkmaza girmiştir. Mahir her fırsatta Ayten’den vazgeçtiğini söyler. Ayten yalvarır Mahir’e ancak sonları bellidir. Mahir yine olmayacağını açık açık söyler ve vazgeçer.


Aslında bütün olayların içinde olan Feride’nin babası Turgut ile iş birliği yaparak Nazif Kara davasından çekilmesini ve hatta mesleği bırakmasını ister. Ancak buna izin vermeyecek olan tek isim ise Mahir’dir. Olanlardan büyük pişmanlık duyan Mahir, Feride ile buluşur. Neler olduğunu sorar ancak pek cevap alamaz. Mahir’in yine gerçek ailesini ve evini göremeyen Feride büyük merak içindedir.


Komiser ise kötü bir sürpriz ile karşılaşır. Songül’ün Nazif Kara’nın kızı olduğunu öğrenir. Şimdi neler olacaktır? Ama Songül’ün aşkı karşısında kayıtsız kalamaz. Ve olan her şey karşısında bir kez daha aşık olur Songül’e.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.