Pages

22 Ocak 2013 Salı

Öyle Bir Geçer Zamanki 99. Bölüm 22 Ocak

GOOGLE REKLAMLARI
Hikaye, 1967 yilinda, Istanbul’un eski semtlerinden birinde baslayan ve günümüze kadar sürecek olan bir zamani dilimini içerir. Hikayenin odaginda Akarsu ailesi vardir. Anilan zaman içinde bu ailenin dagilmasi, aile bireylerinin bu dagilmadan aldiklari etkiler ve her birinin bu etkiler altinda sekillenen hayat hikayeleri sergilenir. Denizci olan Ali Akarsu’nun, Hollandali Carolin’le olan aski, karisi Cemile Akarsu tarafindan ögrenilince, yasanan büyük sikintilar ve bu durumun yarattigi olumsuz kosullar, Cemile, Ali ve çocuklari üzerinde, hayatlarinin geri kalanini sekillendirecek kalici etkiler birakir. Hayatla ve birbirleriyle olan mücadeleleri, bir çok travmanin izlerini tasiyarak, sürer.

Tuğrul’un ispiyonlaması ile Osman’ın Arif’in evinde kaldığını öğrenen sağcılar, eve gizlice baskın düzenliyor. Bahar’ın sayesinde kurtulan Deniz yardım getirmek üzere kaçar. Fakat adamlar onun kaçtığını anlarlar. Fazla uzaklaşmasına izin vermeden peşine düşerler.
Süleyman ve Soner de onları kurtarmak üzere çoktan yola koyulmuşlardır. Tuğrul’un ispiyonlaması ile sağcılar, Osman’ın Arif’in evinde kaldığını öğrenmiştir. Eve gizlice baskın düzenlerler. Betül’ün davranışlarından bir gariplik olduğunu sezen Ayça, Meteler’e onları uyarmaya gelir. Arif’in evine telefon eden Cemile cevap alamayınca hemen Mete ile ikisinin durumunu kontrole giderler. Soner ve Süleyman, Bahar ve Deniz’i kimin kaçırdığının peşine düşerlerken , Zehra ise İngiltere’de yapılacak ameliyata hazırlanmaktadır. Arif’ten geçmişin intikamını almak isteyen Tuğrul, bu kez de Cemile’ye hiç beklemediği özel bir şey verir. Soner, Bahar’ı yolculuğa uğurlarken duygularını bir türlü belli edemezken, Filiz onun yokluğunda Deniz’i de alıp Dinsneyland gezisi ayarlar.

Aklı Deniz ve Soner de kalan Bahar’ı İngiltere’de büyük bir sürpriz beklemektedir. Osman ise güvende değildir. Saklanacak yeni bir yere ihtiyacı vardır. Onu kurtaracak teklif ummadıkları birinden gelir. Tuğrul ise Arif ve Cemile’ye önemli bir konu da konuşmak üzere randevu verir. Bahar ve Zehra, gözyaşları ile ameliyata uğurlanır.
Arif, Cemile’yi dedesi ile tanıştırmaya götürüyor. Arif’in Karadenizli dedesi ile tanışıp yöre yemekleri yiyen Cemile’nin uzun zaman sonra ilk kez yüzü gülüyor.Cemile ve Berrin’in sürpriz bir şekilde nikaha gelmesi Carolin’i şaşkına çevirir. Üstelik ona öyle bir ders verirler ki, Carolin öfkesinden çılgına döner. Bu arada böbreğini Zehra’ya verecek olan Bahar için Soner endişelidir. Üstelik Bahar’ın arkadaşından ameliyata gireceğini öğrenen Ziya’nın eve gelmesi ve söyledikleri Soner’in aklını iyice karıştırır. Ancak Bahar kararlıdır. Ne Ziya’nın söyledikleri ile ilgili ne de ailesinin ölümü hakkında konuşmak istemez. Deniz de çıkan tartışmada gerçekleri öğrenmiştir. Ve Bahar’ın gitmesini hiç istememektedir.Arif’in evinde saklanan Osman giderek sağlığına kavuşmaktadır. Arif, ortalık sakinken Cemile’yi dedesi ile tanıştırmaya götürür. Arif’in Karadenizli dedesi ile tanışıp yöre yemekleri yiyen Cemile’nin uzun zamandan beri ilk kez yüzü gülmektedir.Osman’layken tesadüfen Mithat’ın tesbih imamesini bulan Mete, onu ödünç alır. Osman önce vermek istemez ama Mete’nin aklına gelen fikri uygulamak için harekete geçer.Arif’in uzun zamandır görmediği bir akrabası ise haber vermeden evine gelir. Amcaoğlunun bu ziyareti pek hayra alamet değildir. Evde gizlenen Osman tehlikededir.İngiltere’ye gitmeden önceki son gününü Deniz’e ayıran Bahar onlarla parka gider. Soner de onlara eşlik etmektedir. Bir türlü Bahar’a açılamayan Soner duygularını Deniz aracılığı ile ifade eder. Üçlü bir arada çok eğlenirlerken bir anda Deniz ve Bahar ortadan kaybolurlar.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.