Pages

30 Ocak 2013 Çarşamba

Kurtlar Vadisi Pusu 180. Bölüm 31 Ocak

GOOGLE REKLAMLARI
TV ekranlarında bu sezon rating rekorları kıran Kurtlar Vadisi Pusu"Kurtlar Vadisi Pusu'nun bu hafta yayınlanan 179. bölümünde yine nefesler tutuldu Kurtlar vadisi hayranlar ekrana kilitlendi.Sencer bey'in oyunları Polat ve ekibinin devam eden maceraları gerilim dolu dakikalar yaşatırken son zamanlarda ortada dolaşan maskeli Polatın kimliğide yavaş yavaş günyüzüne çıkıyor
Sağlık durumu giderek kötüleşen, buna rağmen maskesiyle operasyon yapmaya devam eden Polat'ı durdurmak için Leyla elinden geleni yapar. Leyla Polat'ı durdurmayı denesede yinede başarılı olamamaktadır. Sencer, Eşref'i ortadan kaldırmak için Abdülhey'i kullanarak Maskeli Polat ile karşı karşıya getiriyor dizinin sonunda polata bilmeden ateş eden Abdülhey bakalım Polatı Öldürecekmi ? Sencer Naip olarak seçtiği mete bey'e operasyon yaptırmaya başladı ve ilk işte polatın koltuğuna yeni lider seçmek oldu  KGT Başkanlığı için kimin görevlendirilmesini isteyecek Talha, Maskelinin Polat Alemdar olduğunu kime söyleyecek? Aksaçlı, Polat'a Sencer'le ilgili çok gizli bilgiler verecek. Tekerlekli sandalyesinden kalkan Sencer güvendiği adamı tekerlekli sandalyesinden kalkarak öldürdü.
10 yıldır televizyon dünyasında aksiyon dizisi olarak 1.sırayı kimselere kaptırmayan Kurtlar Vadisi Pusu'da aksiyon ve heyecan dur durak bilmiyor.
Kurtlar Vadisi Pusu'nun geçen hafta yayınlan 179. bölümünde Abdülhey Polat Alemdar'a kurşun sıkmıştı. Polat Alemdar Abdulhey'in sıktığı kurşunun önünden nasıl kurtulacak?

Kurtlar Vadisi Pusu Yeni Bölüm'de Polat Alemdar büyük ihtimallen Matrix fiminde olduğu gibi kurşunun önünden çekilecek ve Polat vurulmayacak. Abdulhey ikinci kurşunu sıkmamak için Maskeli'den yüzünü açmasını isteyecek. Eve kamera yerleştiren Sencer Bey Maskeli'nin maskesini çıkartması ile birlikte Maskeli'nin Polat Alemdar olduğunu öğrenecek.

Kara da Polat'ın yaşadığını öğreniyor ve Polat'ın ameliyat olması gerektiğini söyliyecek. Diğer yandan KGT elemanları Lala Zara'nın kafasına sıkıyor.

Eski aksaçlı Adil Bey, Pusat ve Erhan pusu'ya düşüp, gizli belgeleri Sencer Bey'e kaptırıyor. Pusuya düşen Pusat vuruluyor.

* Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm'de Adil Bey (eski aksaçlı) Pusu'da yara almadan nasıl kurtulacak?

* Polat Alemdar ameliyat olmayı kabul edecek mi?

* KGT elemanları Polat Alemdar'a yardım edecek mi?

Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası, 31 Ocak 2013 Perşembe akşamı atv ekranlarında yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusu'nun 180. bölümünde olacak…

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.