Pages

23 Ocak 2013 Çarşamba

Eskişehirspor - Antalyaspor Ziraat Türkiye Kupası

GOOGLE REKLAMLARI
Ziraat Türkiye Kupası B Grubunda haftanın karşılaşması Eskişehirspor ile Antalyaspor arasında oynanacak. Antalyaspor rakibini deplasmanda mağlup ederek Gruptan çıkmayı garantilemek isteyecektir.

Antalyaspor rakibini kendi sahasında mağlup ederek Gruptaki puanını 9'a yükseltmek isteyecektir. Bu sezon Ziraat Türkiye Kupasında final oynama hedefi bulunan Antalyaspor Grupta şu ana kadar başarılı performans sergiledi. Grupta heride kalan 3 karşılaşmada 4 puan aldıkları takdirde Gruptan çıkmayı başaracaklar. Antalyaspor için bu 3 karşılaşma içinden en kolay karşılaşma Mersin İdman Yurdu maçı olacaktır. Bu karşılaşmada hedef mutlak 3 puan olacaktır. Mersin İdman Yurdu'nu deplasmanda olmasına rağmen 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başardı.

Antalyaspor Grupta son olarak Eskişehirspor ile karşılaştı. Rakibini taraftarı önünde 1-0 mağlup etmesini başardı.

Eskişehirspor rakibini kendi sahasında mağlup ederek Gruptan çıkma şansını devam ettirmek isteyecektir. Bu karşılaşmadan galibiyetle ayrıldıkları takdirde avantajı eline geçirecek. Eskişehirspor Grupta geride kalan 3 haftada 2 mağlubiyet ve 1 galibiyet aldı. Sadece Mersin İdman Yurdu'nu mağlup eden Eskişehirspor önündeki 3 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılması gerekecek. Antalyaspor eğer son 3 hafta 1 galibiyet alırsa Eskişehirspor'un 3 galibiyet alması gerekecek. Eskişehirspor gruptan çıkma iddasını devam ettirmek için bu karşılaşmadan en azından 1 puan alması gerekecek. İddaa iç sahada Eskişehispor'u bir adım önde gösterdi.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.