Pages

21 Ocak 2013 Pazartesi

İşler Güçler 27. bölüm 22 Ocak

GOOGLE REKLAMLARI
Star TV'de yayınlanan ve ilk bölümden itibaren yayınlandığı saate rağmen ratingi tavan yapan dizi İşler Güçler'in 27. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizin 27. yeni bölümü kahkahalar boğcak!.
Limon Yapım'ın yapımcılığını Hayri Aslan'ın yaptığı İşler Güçler dizisinde 'kayp'ın beklenmedik sona erişi yüzünden, bütün ekip bir anda boşta kalır. Şenol kendini etik değerlerle savunsa da , bütün ekipin öfkesini üstüne çekmiştir bile. Feride'den kariyer için neler yapılabileceğini öğrenen kadro, 'kariyer'inin derdine düşerler. Bir kaç gün süren bunalımlardan sonra , toparlanmanın vakti artık gelmiştir. Şenol'un ise ekiple barışmak için deneyeceği bir şeyler vardır.
İşler Güçler’de ‘Kayp’ın beklenmedik sona erişi yüzünden, bütün ekip bir anda boşta kalmıştır. Şenol kendini etik değerlerle savunsa da, bütün ekibin öfkesini üstüne çekmiştir. Feride’den kariyer için neler yapılabileceğini öğrenen kadro, kariyerinin derdine düşer. Bir kaç gün süren bunalımlardan sonra, toparlanmanın vakti  gelmiştir. Şenol’un ise ekiple barışmak için deneyeceği şeyler vardır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.