Pages

17 Ocak 2013 Perşembe

Behzat Ç. 83. bölüm 18 Ocak

GOOGLE REKLAMLARI
Star tv Ekranlarınından Behzat Ç. dizisi duyurulan iddialara göre bitiyor diyorlardı. Ama yeni bölüm 18 Ocak 2013 cuma akşamı Saat 23:00 Kaldığı yerden devam edecek. Resmi wep sitesindeki bilgileri Sizler için derledik....
82.bölüm özeti
Metin Halıcı, bir gece Keçiören"de bir parkta bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulunur. Olay yeri ekipleri ve cinayet büro elemanları Metin"in peruk ve numarasız gözlük gibi aksesuarlarla kılık değiştirdiğini fark ederler. Adli tıbba otopsi için gönderilen Metin"in cesedinin peşine mafya düşünce, Barbaros da kendini bir anda bu karmaşık olayların içinde bulur. Eylül"ü bulmanın rahatlığıyla kendini toparlamaya başlayan Behzat Ç. ise, cinayeti ve mafyanın neden cesedin peşine düştüğünü çözmek için ekibinin başındadır.

Doç. Dr. Barkın Bayram 40’lı yaşlarında bir fizikçidir. Ruhsat ve pasaport işlemleri için girdiği Emniyet binasında herkesin gözü önünde ama iz bırakılmadan öldürülür. Katilin hala binada olacağını düşünen Behzat Ç., binanın giriş ve çıkışlarını kapattırarak katili aramaya başlar. Aynı binada olmalarına rağmen katili bulmaları sandıkları kadar kolay olmayacaktır. Barkın’ın cinayeti, beklediklerinden daha karmaşık bir hal alacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.