Pages

17 Ocak 2013 Perşembe

Huzur Sokağı 18.Bölüm 18 Ocak

GOOGLE REKLAMLARI
Huzur Sokağı dizisinin heyecanla beklenen 18. bölüm fragmanı ATV ekranlarında yayınlandı. Dizinin yeni yayınlanan fragmanında  Şükran ile Emre'nin nişanı damgasını vurdu.
İşte Huzur Sokağı 18. bölüm fragmanı ve özeti.
ATV ekranlarında yayınlanan  ve Şule Yüksel Şenler'in aynı adlı romanından uyarlanan Huzur Sokağı dizisinin 18. bölüm fragmanı yine nefesleri kesti. Huzur Sokağı'nda Emre ile evlenmeyi kabul eden Şükran herkesi şok ediyor. Öte yandan Necmettin'in yokluğunu fırsat bilen Gülay ve Feyza Şahmaran Holding'i ele geçirmeyi çalışıyorlar.
Huzur Sokağı 18. bölümde  bu durum Selim’i mutlu ederken Emel ve Kerim’i hayli rahatsız eder. Öte yandan Emel ile Kerim arasında beklenmedik gelişmeler olur. Gizemli bir genç kadın Huzur Sokağı’nı ziyaret eder.
Dağ evinden dönerlerken Feyza ve Bilal radyodan Necmettin'in tutuklandığı haberini alırlar. Necmettin'in tutuklanmasının ardından Feyza evine döner. Bu durum Feyza ile Emel arasındaki dengeleri değiştirir. Bilal ile Feyza'nın geceyi şehir dışında ve birlikte geçirmeleri Şükran cephesinde de büyük yankı uyandırır. Öte yandan Emre ve ailesi Şükran ile ilgili niyetlerini sesli bir şekilde dile getirmeye başlar.
16.Bölüm Şöyle idi
Bilal'i kendinden soğutmak için Selim'le yakınlaşan Feyza, uzaklaşmak için dağ evine gider. Feyza'nın peşinden dağ evine giden Bilal, Feyza'yı bulmaya çalışır. Feyza soğuğun etkisiyle hastalanmıştır. Bilal, onu yalnız bırakmaz. Şükran'ı ilk gördüğü anda ondan çok etkilenen Emre ve ailesinin Şükran'a olan ilgisi gittikçe büyümektedir. Öte yandan Necmettin, Bilal'in kapısına gelir.
"Aşkın iğnesiyle dikilen dikiş, kıyamete kadar sökülmez imiş..."
Ünlü yazar Şule Yüksel Şenler'in aynı adlı eserinden esinlenerek çekilen dizi,herkesin büyük özlem duyduğu huzurlu bir semtin aynı mahallesinde yaşayan birbirine zıt iki kişinin yaşadığı dramatik ve ibret verici aşk hikâyesini ekrana getiriyor.
Bambaşka dünyaların insanları olan Feyza ve Bilal'in ölümsüz aşkını anlatan dizide Feyza'yı Selin Demiratar, Bilal'i ise Kutsi canlandırıyor.
Dizinin diğer oyuncuları ise; Güven Hokna, Sinem Öztürk, Gökhan Mete, Nilgün Kasapbaşoğlu, Yeşim Salkım, Suavi Eren, Hakan Eratik, Toygun Ateş, Fatma Karanfil, Fevza Çıpa, Halef Tiken, Toygun Ateş, Fatoş Sılan, Belgin Erdoğan, Ülkü Taşkın, Gülşah Buzlu.
Atv ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Huzur Sokağı 18.bölümü ile 18 Ocak'ta izleyicisinin karşısında olacak..

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.