Pages

27 Mart 2013 Çarşamba

Sakarya Fırat 140. Bölüm 27 Mart 2013

GOOGLE REKLAMLARI

Poyraz Timi çarşı izninde...
Poyraz Timi çarşı iznine çıktığı ilçede, başını belaya sokar. Bu durum Osman'ın bütün planlarını altüst eder.
Diğer taraftan Hamza'yı hastanede ziyaret eden Durali Başçavuş onun durumunu hiç iyi görmez. Tedbir almayı düşünürken Hamza hastaneden kaçar. Bu olay Çeliktepe karakolunu harekete geçirir.Bakır ise Teo'yla birlikte bombalı eylem hazırlığındadır. Hedefinde de Çeliktepe Karakolu vardır.Osman, Halis, Metin, Vedat ve Fatih özel bir operasyon için sivil olarak görevlendirilirler. Örgütten kaçan bir terörist Osmanlara ulaşmak için bir köye sığınmıştır. Ama aynı adamın peşinde Miro, Jiyan ve Teo da vardır.
Köyde Osman'ın timi Miro'nun adamları tarafından çembere alınır. Bu çemberden çıkamayan Halis ve Metin ölümle burun buruna gelir. Osman adamlarını teröristlerin elinden almak için çok riskli bir plan yapar. Diğer taraftan Ercü'ye gelen bir ziyaretçi Çeliktepe Karakolu'nu karıştırır.
 Dağda büyük hesaplaşma!
Osman'ı kurtarmak için sınır ötesine geçen, Barut Yüzbaşı, Uğur, Durali ve Halis kararlı bir şekilde hedefe ilerlemektedir. Miro, Osman'ı canlı bomba olması için hazırlamaya devam eder. Ama Miro, kendilerine doğru gelen Barut Yüzbaşı'nın yaptığı planla paniğe kapılır. Dağda büyük bir hesaplaşma başlamıştır.
Diğer taraftan karakolda, Albay Hüsamettin ve Poyraz Timinin gergin bekleyişi sürer. İlçede Nilgün öğretmen evlilik söylentilerini duyar ve Halil'e tepki gösterir. Halil ne yapacağını bilemez. Teo ise Jiyan'la ilgili planlarını harekete geçirir. Jiyan hapishanede şişlenir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.