Pages

4 Mart 2013 Pazartesi

Karadayı 21. bölüm 4 Mart

GOOGLE REKLAMLARI

Karadayı 21. bölümde neler yaşanacak?
Serra’nın Turgut’la ilgili söyledikleri Feride’yi şoke eder. Serra’nın açıklamalarıyla Mahir, cinayet günündeki saklı detayları araştırmaya başlar. İyice köşeye sıkışan Turgut ise çok önemli bir tanığın peşine düşer ve..Bazıları kahraman doğar, bazıları sonradan kahraman olur. Mahir her ikisi... 70'li yıllarda Beyazıt'ta mutlu bir aile… Bir nişan günü her şey değişti... İşlemediği bir cinayet yüzünden Kara Ailesi'nin babası Nazif idam hükmü aldı... Mahir o gün vazgeçti kendinden, hayatından, sevdalarından, yarınlarından... Tek yolu vardı artık. Gerçek katili bulup, adaleti sağlamak ve babasını dar ağacından kurtarmak. Dar ağacına giden bu yolda önünde bir de imkansız bir aşk var.Feride'nin Orhan'a Mahir'i sormasıyla başlıyor. Bunun üzerine Orhan'ın verdiği cevap akıllara Mahir'i ele verip vermeyeceği sorusunu getiriyor. Olayı sessizce oturduğu koltuktan izleyen Mahir sadece şaşkınlıkla Orhan'a bakıyor.
TURGUT'UN YENİ PLANI NE?
Mahir Kara'nın sonu Orhan'ın ellerinde... Acaba Savcı Turgut'un Feride'ye ''sana yalan söyledim'' demesi nelerin değişmesine sebep olacak? Turgut kimi ele verecek? Kendini kurtarmak için yine hangi yalanlarla Nazif Kara'nın idamına bir adım daha yaklaştıracak?Karadayı'da Bu Hafta Yine İzleyicilerini Ekrana Kilitleyecek Bir Bölümle İzleyicileriyle Buluşacak Mahir Feride'ye Aşkını Özel Bir Gecede İlan Ediyor Mahir Köşeye mi Sıkıştı 21. Bölümünde İzle…
Feride Kara ailesini sorgularken Mahir de ordadır! Feride aile üyelerine Mahir Kara’yı sorar. Aynı anda eve Ayten de gelir. Kaçacak yeri kalmayan Mahir iyice köşeye sıkışır. Mehmet Saim, Feride’nin Mahir’le Abant’ta baş başa olduğunu öğrenir. Mahir’i kendi özel yöntemiyle uyarır. Mahir, Turgut’un yalanlarını bir bir ortaya çıkarır. Buna karşılık Turgut, Kara ailesini dağıtmak için acımasızca harekete geçer. Nazif ise hapishanede aldığı sürpriz bir Haberle şoke olur!

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.