Pages

29 Mart 2013 Cuma

Fenerbahçe - Akhisar Belediye Müsabakası 31 Mart

GOOGLE REKLAMLARI

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, deplasmanda karşılaşacakları Fenerbahçe'den çekinmediklerini söyledi. "Kadıköy'den mutlaka puanla döneceğiz. Bu 1 de olabilir 3 de" diyen Hamzaoğlu, "Takım olarak havamız iyi. Sahaya kazanmak için çıkacağız ama kazanamazsak, en azından kaybetmemeyi düşüneceğiz" şeklinde konuştu.
Özellikle topun kendilerine geçtiği bölümlerde üretken olmayı hedeflediklerini sözlerine ekleyen genç teknik adam şöyle devam etti:
"Kesinlikle kendi sahamıza çekilip beklemek gibi bir düşüncemiz yok. Sahanın her noktasında iyi savunma yapacağız ama topu kazandığımız anlarda futbol oynamaya, skor bulmaya çalışacağız. Yani tek taraflı bir maç olmayacak. Biz de en az rakibimiz kadar oynamayı düşüneceğiz."Sarı-lacivertli futbolcular Webo ile Ziegler, İstanbul Fuar Merkezi'ndeki Ev Dışı Tüketim Ürünleri, Ekipmanları, Sarf Malzemeleri, Üreticileri&Dağıtım Kanalı Tedarikçileri Fuarı'nda kulüp hijyen sponsorlarından Diversey'nin standını ziyaret etti. Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Kamerunlu Webo, uzun bir sakatlık dönemini geride bıraktığını ve hafta sonunda Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak Akhisar Belediyespor maçında forma giyebilecek durumda olduğunu kaydetti.
Fenerbahçe takımı olarak birden fazla kulvarda mücadele ettiklerini kaydeden Webo, 'Önceliğimiz Akhisar Belediyespor maçı. Bizim için çok önemli bir karşılaşma. Ligde şampiyon olmak Fenerbahçe için çok önemli. Bu maçı iyi bir şekilde geride bıraktıktan sonra Lazio mücadelesi için hazırlıklarımıza başlayacağız' şeklinde konuştu.İsviçreli oyuncu Ziegler, UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde eşleştikleri İtalyan temsilcisi Lazio ile 4 Nisan'da önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını ancak önceliklerinin Süper Lig'deki Akhisar Belediyespor maçı olduğunu anlattı.
Lazio'nun İtalya'nın en önemli 5 takımı içinde yer aldığını belirten Ziegler, 'Sampdoria'da oynarken Lazio maçları her zaman çok zor geçiyordu. Onun için bizi çok yüksek seviyede bir karşılaşma bekliyor. Bir yandan Lazio mücadelesini bekliyoruz, bir yandan da Türkiye ligi devam ediyor. Onun için önce Akhisar Belediyespor maçını düşünmeliyiz' diye konuştu.
Lazio ile deplasmanda oynayacakları rövanş maçının seyircisiz olacağının hatırlatılması üzerinde İsviçreli savunma oyuncusu, 'Seyircilerimizin önünde oynayacak olmak bizim için çok büyük avantaj. Hangi takım olursa olsun Kadıköy'e gelerek o müthiş atmosferi gördüğünde çok etkileniyor. Biz daha önce seyircisiz oynayarak bu başarıları elde ettik. Seyircimizle daha kuvvetli olacağız. Deplasmandaki karşılaşmaya gelince, seyircili de seyircisiz de olsa Lazio çok iyi bir takım. O yüzden hiçbir şekilde alttan almamak ve rahatlamamak gerekiyor. Bütün konsantrasyonumuzla maça ve tura hazırlanmaya devam ediyoruz' ifadelerini kullandı.
Etkinlikte ambalajlama köpüğüne ayak basarak izlerini imzalayan Webo ile Ziegler, daha sonra otomatik yer yıkama makinesi kullandı.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.