Pages

1 Mart 2013 Cuma

Bizim Okul 4. Bölüm 2 Mart

GOOGLE REKLAMLARI

Bizim Okul; öğrencilerin derslerde yeni bilgiler öğrenirken, aynı zamanda birlikte eğlenmeyi, sağlam dostluklar kurmayı, zor zamanlarında arkadaşlarının yanında olmayı öğrendiği bir hayat okulu... Okulun haylaz öğrencilerinin bir araya geldiği 10-A sınıfı ise öğretmenlerin korkulu rüyası...
Usta oyuncu Zeki Alasya'nın okul müdürü Gestapo Ayfer'i canlandıracağı dizide, müthiş bir kadro bir araya geldi.
Gülbahar"ı babası evlendirmek üzeredir. Demir bunu duyar ve herkes ayaklanır. Gecenin sonu karakolda biter. Okula acil müdahale açısından yangın sensörü yerleştirilir. Bunu fırsat bilen Laz Cemal sınav iptal olsun diye okulun sensörlerini devreye sokar. Herkes yangın çıktığını sanır ve dışarı koşar. Orkun trafik kazası geçirir. Elif ve Murat yemeğe çıkarlar. Murat eski sevgilisiyle karşılaşınca kıyamet kopar. Baran"ın peşindeki kanlıları çoktan Baran"ın okulunu bulmuşlardır. Baran için artık her şey daha zordur.
Okulun öğrencileri haylazlıkta sınır tanımıyor.Sınavı atlatmak için yangın sistemine ateş tutarak okulu kırmızı alarma geçiren öğrenciler yangın alarmı ile tüm okulu tahliye ettirir.İtfaiyeler çağrılarak büyük panik yaşanan anlarda okulda yangın çıkmadığı anlaşılır.Durumu okulun en haylaz sınıfın yaptığını anlayan okul müdürü bu sefer oldukça sinirlenir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.