Pages

6 Mart 2013 Çarşamba

Kurtlar Vadisi Pusu 184. bölüm 7 Mart

GOOGLE REKLAMLARI
Vadi hayranlarını 7 Mart akşamı ATV ekranlarında aksiyon dolu, nefes kesen bir bölüm bekliyor
 Kurtlar Vadisi Pusu' dizisindeki Savcı Leyla karakteriyle izleyici karşısına çıkan Çiğdem Batur, şimdilerde Ortadoğu'nun göz bebeği oldu.Tuba Büyüküstün ve Beren Saat'in tahtını sallayan genç oyuncu, yeni bir sinema filmi için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor. Uzun süredir sert kadın rolleriyle ekranda yer alan Batur, özellikle Savcı Leyla karakteriyle çoğunluğu erkek olan bir dizi izleyicisine 'güçlü kadın karakterini' sevdirdiğini söylüyor.
Kurtlar Vadisi Pusu 184. bölümü ile yine televizyon ekranlarında fırtınalar estirmeye hazırlanıyor. 10 yıldırı Türkiye'nin en çok izlenen dizilerinden birisi olmayı başaran Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin heyecanla beklenen 184. bölüm Vadi'nin yeni bölüm Polat Alemdar'ın yüzündeki sargıların açıldığı sahne damgasını vuruyor.
Kurtlar Vadisi Pusu 184. bölüm fragmanıdan Polat Alemdar'ın yüzündeki sargılar açılıyor. Bölüm fragmanı "Polat bey, bundan sonra yüzünüzde sargı olmayacak" sözü ile başlıyor. Uzun zamandır yüzünde sargılarla gezen Polat Alemdar'ın yüzünü özleyen seyirciler için bu sözler adeta bir müjde niteliğinde.
Kurtlar Vadisi Pusu'da yavaş yavaş eski sağlığına kavuşan Polat Alemdar, bu hafta da, geçen hafta gibi yine birbirini ardına operasyonlar düzenliyor. Polat Alemdar, bir taraftan Sencer'le kıyasıya bir mücadeleye girerken, Sencer'in yeni politikaları da kendini iyiden iyiye Vadi'de kendisini hissettirmeye başladı.
Kurtalr Vadisi Pusu 183. bölümün sonunda vurulan ve Polat Alemdar'ın kucağına düşen Akif'in yaşayıp yaşamayacağı ise merak konusu idi. Yayınlanan fragmanda yaşadığı görülen Akif için daha herşe bitmiş değil. Kurtlar Vadisi Pusu izleyicisi diziye renk kattığını düşündüğü Akif'in yaşamasını istiyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.