Pages

12 Mart 2013 Salı

Merhamet 5. bölüm 13 Mart

GOOGLE REKLAMLARI
Merhamet dizisinin 5. bölüm fragmanında Narin'e çocukluğundan beri deli gibi aşık olan Sermet, Fırat'ın babasına, Narin'in aşkı için nelere yaptığını öfkeli bir şekilde anlatıyor. Öfkeden adeta deliye dönen Sermet, oğlu Fırat'ın bir daha Narin ile aralarına girmleri durumdan onu öldüreceğini söylüyor.
Merhamet dizisi yeni bölümü fragmanında öte yandan Narin'de Fırat'a ne kadar çok acı çektiğini anlatıyor. Ona duyduğu aşk yüzünden neredeyse öleceğini ifade ediyor.
Merhamet 5. bölümde Yaslıhan'da ise işler oldukça karışıktır. Çünkü Narin'in amcasının kızı Fırat'tan hamile kalmıştır. Bu şok gerçek karşısında Narin adeta yıkılır, Fırat ise çareyi kaçmakta bulur.
Mermahmet dizisinin 13 Mart Salı akşamı yayınlanacak 5 bölümü ile ilgili olarak Kanal D'nin resmi internet sitesinde şu ifadelere yer verildi.
Narin'in hayatı iyice alt üst oluyor
Narin’in hayatı patronu Erol’un bir dayatması sonucu iyice alt üst oluyor. Fırat’ın bankasının aldığı önemli bir karar, Sermet’in keyfini iyice kaçıracaktır. Fırat’ın Narin’i alıp götürmesinin altında, onu, Sermet’ten kaçırma isteği yatmaktadır. Fırat bankadan ayrılmayı düşünürken, babası Hikmet duruma el koyar ve ondan bir müddet daha bankada kalmasını ister. Hikmet’in, Sermet’le yıllardır sürdürdüğü gizli ilişkisi, Sermet’in öfkesini durdurmaya yetmeyecektir.Narin’in hayatı patronu Erol’un bir dayatması sonucu iyice karışıyor.
Fırat’ın bankasının aldığı önemli bir karar, Sermet’in hiç hoşuna gitmeyecektir. Fırat’ın Narin’i alıp götürmesinin altında, onu, Sermet’ten kaçırma isteği vardır. Fırat bankadan ayrılmayı düşünürken, babası Hikmet duruma el koyar ve ondan beklemesini ister.
Hikmet’in, Sermet’le yıllardır sürdürdüğü gizli ilişkisi, Sermet’in öfkesini frenlemeye yetecek midir? Öte yandan geçmişte Narin’in, Fırat’la ilişkisinden dolayı dayıkızı Sema’ya kini büyürken, Sema’nın başına gelenler Narin’i büyük bir öfke ile yollara döker.
Irmak’ın, Fırat ve Narin hakkında gittikçe büyüyen şüpheleri, onları takip etmesi için tuttuğu dedektif Ayhan’ın getirdiği yeni bir bilgiyle yön değiştirecek ancak, Narin’in hayatı patronu Erol’un bir dayatması sonucu iyice karışacaktır.
Deniz ise, araları bozuk olan Irmak ve Fırat’ı tekrar birleştirmek için, Irmak’ın doğumgününü vesile ederek bir parti düzenleyip, Fırat’ı da haberdar eder. Fırat’ın bu partiye gelip gelmeyeceği ise, hem Deniz, hem Irmak ve hatta Narin için büyük merak konusudur.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.