Pages

15 Mart 2013 Cuma

Beşiktaş - Kasımpaşa Müsabakası 16 Mart

GOOGLE REKLAMLARI
Teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen idman 1.5 saat sürdü. Kondisyon ve taktik antrenmanı yapan siyah-beyazlılar, çalışmaya ısınma koşularıyla başladı. 5'e 2 çalışmasını takiben kısa kondisyon koşuları yapan futbolcular, taktik çalışmasının ardından yarım sahada yaptığı taktik maçıyla hazırlıklarını tamamlayarak, kampa girdi.
Antrenmana, tedavilerine devam edilen İsmail Köybaşı ve Uğur Boral katılmadı.
Beşiktaş, yarın saat 19:00'da Kasımpaşa ile BJK İnönü Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Samet Aybaba'nın takımını Kasımpaşa karşısında şu ilk 11 ile çıkarması bekleniyor:
Cenk, Hilbert, Sivok, Ersan, Emre, İbrahim Toraman, Veli, Oğuzhan, Olcay, Holosko ve Niang.
Teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda siyah-beyazlı futbolcuların kondisyon ve taktik çalışmaların ardından yarı sahada çift kale maç oynadıkları bildirildi. Pendikspor ile oynanan hazırlık maçında forma giyen futbolcuların kısa koşuların ardından antrenmanı tamamladıkları kaydedildi.
Almeida ve Ersan antrenmanda
Sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan Hugo Almeida ile sakatlığı geçen Ersan Adem Gülüm'ün antrenmanda takımla birlikte çalıştıkları ifade edildi. Antrenmana, tedavilerine devam edilen İsmail Köybaşı, Uğur Boral, Manuel Fernandes ve Veli Kavlak'ın katılmadığı bildirildi. Beşiktaş, yarın yapacağı antrenmanla Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdürecek.
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında kendi sahasında Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor.
BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik direktör Samet Aybaba gözetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma koşularıyla başladı. Daha sonra kondisyon koşuları, 5'e 2, kanat ve şut çalışmalarıyla devam eden antrenman, çift kale maçla sona erdi.
Basına kapalı yapılan ve 1.5 saat süren çalışmaya İsmail Köybaşı ve Uğur Boral katılmadı. Manuel Fernandes ve McGregor özel program dahilinde çalışmalarını sürdürürken, Veli Kavlak ise takımla birlikte çalışmalara katıldı. Bu arada çift kale maçı 1-0 kazanan yeşil takım, maç sonunda sevinç fotoğrafı çektirdi.
Siyah-beyazlılar, hazırlıklarını yarın akşam yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve kampa girecek.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.