Pages

15 Mart 2013 Cuma

Behzat Ç 88.Bölüm 15 Mart

GOOGLE REKLAMLARI
Karışık Zamanlar
Bir özel dedektiflik bürosunda cesedi bulunan Arif Özcan, tasmayla boğularak öldürülmüştür. Olay yerine gelen Behzat Ç. ve Cinayet Büro ekibi, Arif’in yakın zamanda ortaklığını bitirdiği arkadaşından şüphelense de olayın iç yüzü çok başkadır.
Öte yandan Behzat Ç., annesine açtığı savaşı kazanabilmek ve Savcı Esra suikastinin yaklaşan davasında gerçek failleri ortaya çıkartmak için hazırlık yapmaya başlamıştır. Kaçınılmaz savaşı Esra için kazanmak zorundadır.Behzat Ç. bu haftaki bölümde, kamerayı set arkasına çeviriyor.
Behzat Ç., Selim Ermiş adlı senaryo yazarının ölümünü araştırıyor. Dizi dünyasında yaşanan bazı olaylara tanık oluyor.
 Selim Ermiş, dizi sektöründe senaryo yazarı olarak çalışmaktadır. Bir gece evinde ölü olarak bulunur. Behzat Ç. ve cinayet büro ekibi senaristin ölümünü araştıracak ve dizi dünyasında yaşanan bazı olaylara da tanık olacak.Behzat Ç. Cinayet masasında bir polis. Akademiden 1985 yılında mezun olmuş. Sınıf arkadaşı mesleğinde en üst mevkiiye yükselirken o aldığı cezalardan dolayı hep aynı yerde kalmış. Çünkü Behzat Ç. yazılı adalete karşı çıkıyor. Kanun onun umurunda değil! Onun için varsa yoksa vicdan. Özel hayatında yaşadığı travmalar iş hayatını doğrudan etkiliyor.O yüzden belki de bu kadar tutarsız.Hayatta hiç kimseye özellikle kadınlara güvenmiyor.Tek güvendiği insan kızı Berna.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.