Pages

12 Mart 2013 Salı

Kuzey Güney 65.Bölüm 13 Mart

GOOGLE REKLAMLARI
Kuzey Güney dizisi 24. bölümünde uzun bir ayrılıktan sonra iki aşık Cemre ve Kuzey yeniden bir araya geliyor. Kuzey'e hasretle sarılan ve ona sevgi dolu gözlerle bakan Cemre artık bu hasretin tamamen bitmesini istemektedir. Ancak Kuzey hala çevresinden gelecek tepkiler yüzünden biraz daha temkinlidir. Ama Kuzey'in tüm çekinmelerine rağmen Kuzey Güney dizisinin bu haftaki bölümüne Kuzey ile Cemre arasındaki aşk damgasını vuracak.
Kuzey Güney 65. bölümü hakkında Kanal D'nin resmi internet sitesinde şu ifadelere yer verildi.
Kuzey'le Cemre'nin gazetede çıkan fotoğrafları, ikisinin de inkar edemeyecekleri bir durumu ortaya çıkarmıştır. Barış'la yaptığı anlaşmaya göre Cemre şimdi daha büyük bir tazminat ödemekle karşı karşıyadır. Güneyin mutsuzluğuna, öfkesi de mutsuzluğuda eklenmiştir. Kuzey'in sahip olduğu her şey, Güney'in hayatındaki boşlukları daha da arttırmaktadır. Banu ise Güney'le evliliğinin büyük bir yalandan ibaret olduğununun farkına varmıştır.
Ne yaşanırsa yaşansın, Kuzey'in Cemre'den kopamayacağını anlayan Sami sonunda sessizliğini bozar ve Kuzey'e biraz daha serbestlik tanır.
Sinaner holdingin borsaya açılmasından hemen önce yaşanan fotoğraf skandalı, Ebru Sinaner'i yeni bir anlaşma yapmak üzere atağa geçirir. Cemre, Kuzey'in karşı çıkmasına rağmen son bir kez Barış'ın dediklerini yapmak zorunda kalır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.