Pages

15 Mart 2013 Cuma

Huzur Sokağı 26.Bölüm 15 Mart

GOOGLE REKLAMLARI
Huzur Sokağı'nda dengeler değişiyor.
Saaddet'in evden kovduğu Hacer biricik kızı Şükran'ın hayatını kurtarıyor. Bilal ile Feyza tam yakınlaşıyorlar ama araya bu kezde Feyza'nın patronu girecek gibi duruyor.
Şükran böbrek hastası bir an önce böbrak nakline ihtiyacı var. Anne ve babasının dokuları uymayınca ümitsizliğe düşen ailenin yardımına Saadet'in mahalleden kovduğu Hacer koşuyor. Hacer acılarını yanına alıp gitmek istesede gidemedi. Kardeşi Şükran'ın yardımına koşup O'na böbreğini verme kararı aldı. Bakalım bunun üzrerine Saadet hala Hacer'den nefret edecek mi?
Bilal ve Feyza aşkı son sürat devam ediyor ama her zaman olduğu gibi engeller çıkıyor karşılarına. Annesinin ölümü üzerine dengesini kaybeden Emre silahı beline taktı ve Bilal'in arabasına bindi bakalım Emre Bilal'i vuracak mı ?Bilal'in kullandığı taksi, polis tarafından uçurumun kenarında terk edilmiş halde bulunur. Bilal kayıptır ve arabadaki tüm kan izleri ona aittir.
Feyza, Bilal’in Şükran’a karşı duyguları olduğundan her geçen gün daha çok şüphelenmektedir. Diğer taraftan, Rezzan’ın bir sözü sayesinde yüreği yeniden umutla dolar. Hacer ise kız kardeşi Şükran’ın Bilal’le olması için elinden geleni yapmaya kararlıdır. Düğün öncesi kına gecesi hazırlıkları sürerken; Saadet bir fırsatını bulup nişanı bozmak istemekte ve bunun için de Bilal’den bir hareket beklemektedir. Kendini, Şükran’ı yanlış evlilik kararından döndürmek zorunda hisseden Bilal, bunu yaparken Feyza’yı kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır. Bu arada yeni bir şirkette çalışmaya başlayan Feyza’yı ilk iş gününde, büyük bir sürpriz beklemektedir. 22 Şubat Cuma Günü Saat 20:00'de atv'de

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.