Pages

12 Mart 2013 Salı

Muhteşem Yüzyıl 90. Bölüm 13 Mart

GOOGLE REKLAMLARI
Muhteşem Yüzyıl 13 Mart 2013 çarşamba akşamı 90. bölüm ile yeniden ekrana geliyor, nefesleri kesecek yeni bölümüyle yarın akşam Starda...
Hürrem, büyünün etkisinden kurtulmak istiyor. Aradığı çare ise hain olduğunu düşündüğü Fahriyeden geliyor.
Mustafanın, Manisada Yeniçerilere para dağıtması Süleymanı öfkelendiriyor. İkili arasında soğuk rüzgarlar esmeye başlıyor. Şah Sultan ise Hürremin haremdeki gücüne son vermek için harekete geçiyor. Hürrem ağır bir darbe alıyor. Ancak Hürrem kayıp altınların yerini öğrenince, hem Haticeden hem Şah Sultandan kurtulma fırsatını yakalıyor!
Büyüyle birlikte hayatı kabusa dönen Hürrem, buna bir son vermek ister. Hain olduğunu düşündüğü Fahriyeyi takibe alır. Fahriye ise Şah Sultandan haremde birini öldürmek üzere emir almıştır. Fahriye, harekete geçtiğinde öyle bir sürprizle karşılaşır ki işler tersine döner.
Şah Sultan, Hürremin haremdeki gücünden rahatsızdır. Haremi ele geçirmek için ilk hamlesini yapar ve Hürrem ağır bir darbe alır. Hatice ise İbrahimden kalan eşyaların mezatta satıldığını öğrenir. Hepsini satın almak isteyince dikkatleri üzerine çeker. Manisada ise sular ısınmaya başlar. Şehzade Mustafa, seferden dönen askerlere para dağıtır. Barbaros da yanında olur. Süleyman, kulağına fısıldanan haberlerden memnun değildir. Oğlu taht hayalleri mi kurmaktadır?
Malkoçoğlu, kendi ağzından Mihrimaha mektup yazanın Rüstem olduğunu anlar. Mihrimah yeniden umutlanmıştır. Çocukluktan gelen aşkına bir karşılık bekler. Bali Bey Mihrimaha istediği cevabı nihayet verir.
Haremde ağır bir darbe alan Hürremin imdadına Rüstem yetişir. Altınların izini süren Rüstem, nihayet istediği bilgiye ulaşır. Zekice kurduğu bir oyunla Şah Sultanı ve Haticeyi tuzağa düşürür.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.